Află ce formă de sprâncene ți se potrivește

 advertising.ringier
.

Cu siguranță fiecare dintre noi dorește să își pună în evidență trăsăturile naturale în cel mai potrivit mod posibil. Pentru că forma sprâncenelor joacă un rol esențial în fizionomie, tehnicile de înfrumusețare ne permit în prezent să aducem modificările de care avem nevoie în această zonă a feței. Află din articolul nostru cum afli ce formă de sprâncene ți se potrivește cel mai bine. 

Ce formă de sprâncene ți se potrivește? 

În special dacă urmează să treci prin procesul de micropigmentare, tu și lash-artistul tău trebuie să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește forma finală a sprâncenelor. Fizionomia este foarte importantă când vine vorba despre asemenea decizii, așa că ia în considerare criteriile de mai jos pentru a-ți putea da seama care este forma potrivită pentru tine: 

  1. Forma sprâncenelor trebuie să fie opusă cu cea a feței

Aceasta este una din regulile de aur ale domeniului de înfrumusețare a sprâncenelor. Aruncă o privire asupra femeilor pe care le admiri și vei observa că simetria feței lor este în mare parte redată de această neașteptată opoziție. Pentru a putea înțelege mai bine conceptul, iată câteva exemple:

  • Dacă ai fața rotundă, sprâncenele trebuie să fie cât mai arcuite pentru a-i oferi o structură potrivită, cât și pentru a îngusta forma feței;
  • Dacă ai fața alungită, sprâncenele mai groase și drepte vor oferi echilibrul de care ai nevoie între bărbie, frunte și nas;
  • Dacă ai fața dreptunghiulară, sprâncenele rotunjite îți vor îndulci' trăsăturile naturale. 
  1. Ține cont de dimensiunile frunții

Pe lângă forma feței, dimensiunea frunții are un rol important în identificarea formei de sprâncene potrivite pentru tine. Sprâncenele groase trebuie evitate în cel de-al doilea caz. În schimb, persoanele cu fruntea mai lată ar trebui să apeleze întotdeauna la sprâncene mai groase, pe care să le accentueze fie prin tehnici de înfrumusețare, fie prin intermediul machiajului realizat acasă. 

Pe de altă parte, nu uita că sprâncenele pensate în exces îmbătrânesc chipul, așa că nu exagera când vine vorba despre acest aspect. 

  1. Alege în funcție de dimensiunea și poziționarea ochilor

Pentru că sprâncenele au darul de a ne intensifica privirea, dimensiunea ochilor reprezintă de asemenea un criteriu în procesul decizional al formei sprâncenelor. Dacă vrei să îți evidențiezi în mod corespunzător această zonă a feței, ia în considerare următoarele sugestii:

  • Dacă ai ochii de mici dimensiuni, sprâncenele groase nu sunt potrivite pentru tine. În schimb, sprâncenele de grosime medie, ușor arcuite, te vor avantaja mult mai tare;
  • Ochii mari nu sunt avantajați de sprâncenele subțiri, deoarece se va putea observa o lipsă de armonie la nivelul feței;
  • În mod similar, dacă ochii tăi sunt mai degrabă apropiați între ei, distanța dintre sprâncene ar trebui mărită și invers – dacă ochii tăi sunt depărtați, accentuează punctul din care pornesc sprâncenele. 

Cercetează cu privire la corelația dintre forma sprâncenelor și fizionomie și nu ezita să folosești un compas pentru a efectua măsurători acasă. Poți exersa cu ajutorul machiajului pentru a observa cu claritate ce formă a sprâncenelor îți place cel mai mult, după care să dezbați pe această temă împreună cu lash-artistul tău. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton