Andreea Bălan și George Burcea, divorț "la secret". Începe lupta pentru custodia fetițelor!

 Oana Pantazi
.

După doar 5 luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea și-au anunțat despărțirea. În luna octombrie, divorțul celor doi a început oficial, însă artista și-a dorit ca acesta să fie trecut „la secret”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au format până recent unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Deveniseră părinți pentru a doua oară, însă la doar 5 luni de la nuntă și de la botezul mezinei lor cei doi soți și-au anunțat despărțirea, șocându-și fanii.

Ulterior a început un adevărat război în social media, cu acuzații de ambele părți, începând cu cele privind neglijarea fetițelorde către George și încheind cu cele, reciproce, de infidelitate. Între timp, ambii parteneri și-au refăcut viața – Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, iar George, cu Viviana Sposub, însă, până în momentul de față cei doi încă nu și-au rezolvat situația matrimonială.

Andreea-Balan-_i-George-Burcea-3Andreea-Balan-_i-George-Burcea-3

Andreea Bălan și George Burcea vor un proces de divorț secretizat

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a început, oficial, pe 1 octombrie, însă, la cererea Andreei Bălan, a fost trecut 'la secret'. Această practică este una intens folosită, și nu doar în România, de către celebrități, care își pot rezerva astfel dreptul la intimitate. Magistrații pot accepta secretizarea procesului – cum s-a întâmplat și în cazul divorțului dintre andreea Marin și Tuncay Ozturk – atunci când împricinații sunt persoane publice care, evident, nu sunt dispuse să împărtășească tuturor viața lor privată.

Reclamantă în proces este Andreea Bălan, iar pârât, George Burcea, alături de Direcția de Asistență Socială Voluntari, din cadrul Primăriei Voluntari, fiind vorba despre un proces cu minori. Prima înfățișare a avut loc pe 1 octombrie 2020, dar numele părților implicate au fost acoperite cu o bandă neagră în tabelul afișat la intrarea instituției. Mai mult, ședințele de judecată nu sunt publice, iar dosarul nu este listat pe portalul instanțelor din România, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău:sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista! Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Luptă acerbă pentru custodia copiilor

Evident, Andreea Bălan are din start toate șansele de a obține custodia celor două fetițe, însă artista nu a lăsat la voia întâmplării niciul detaliu. soția lui George Burcea a chemat în instanță și Direcția de Asistență socială, dovadă că are de gând să ceară o anchetă socială ce va urma să certifice condițiile ce pot fi oferite de ambii părinți, mai scrie sursa citată.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât', a declarat o sursă apropiată celor doi pentru WOWbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton