Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis: ”Îmi cerea...”

 Stamen Diana
.

Cea mai mare durere pentru un părinte este să-și piardă copilul. La trei ani de la moartea Denisei Manelista, mama artistei face mărturisiri cutremurătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut trei ani de când Denisa Manelista s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în suflete tuturor celor care au cunoscut-o. După o luptă grea cu o boală necruțătoare, artista a murit la doar 27 de ani. Mama Denisei Manelista este și acum sfâșiată de durere, iar într-un interviu a făcut mărturisiri dureroase despre fiica ei.

Mama Denisei manelista (2)Mama Denisei manelista (2)

'Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu… Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc. După o săptămână mi-am revenit, dar în fiecare noapte, la ora 12:00, mă duceam la cimitir', a povestit Geta Marin, mama Denisei Răducu, pentru revista Taifasuri .

Femeia își aduce aminte, cu lacrimi în ochi, de momentele când fiica ei era mică și o pregătea cu haine noi și îi împletea părul. Întotdeauna înainte de Paște, Geta Marin le cumpăra rochițe și fustițe fetelor sale, iar ele mergeau și se mândreau cu noile haine.

Denisa Răducu a fost dintotdeauna o fată descurcăreață, astfel că începuse să-și câștige primii bani încă de când era la școală. Mama artistei a povestit ce făcea fiica ei pentru a primi niște bani în plus.

'Era la școală când a început să câștige primii bani. La noi, la țară, există obiceiul ca atunci când moare cineva să i se care apă. Și Denisa, fără să știu eu, se ducea și făcea asta. Când am prins-o, mi-a spus că își dorește ca din banii luați pe căratul apei să-i cumpăr blugi și trening', a mai adăugat mama Denisei Răducu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa familiei Bădălău:sacoșe de bani, cămătari, furt de mașini

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel. Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:”M-am dus singură la un casting”. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Au trecut 3 ani de la moartea Denisei Manelista!Gestul emoționant făcut de familia cântăreței, care a murit la doar 27 de ani

Mama Denisei Manelista o visează în fiecare seară

Chiar dacă au trecut trei ani de la moartea cântăreței, mama sa o visează în fiecare noapte. Geta Marin a povestit în interviu ce i se arată în vis și ce îi spune fiica ei.

„O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa. Și noaptea am visat-o pe Denisa. Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa'.

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă. De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna', a dezvăluit mama Denisei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton