Au început filmările pentru Te cunosc de undeva, sezonul 16. Cine sunt concurenții-surpriză din show

 Cica Cristina
.

Până la acest moment nu s-a difuzat finala sezonului 15 al show-ului de transformări spectaculoase Te cunosc de undeva, iar la Antena 1 au început deja filmările pentru următorul sezon. S-a aflat deja și ce concurenți-surpriză vor participa în sezonul cu numărul 16.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nici nu s-a terminat sezonul 15 de la Te cunosc de undeva, că deja se pregătește următorul. De teama pandemiei de coronavirus, oficialii de la Antena 1 au decis continuarea filmărilor și pentru următorul sezon.

Te-cunosc-de-undeva-1Te-cunosc-de-undeva-1

Finala emisiunii sezonului 15 se va difuza pe 19 decembrie, când Andreea Bălan a lipsit din pricina unor probleme de sănătate. Filmările au fost înrerupte în acest sezon, după ce mai mulți concurenți, dar și prezentatoarea Alina Pușcaș s-au infectat cu COVID-19. Printre cei care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus s-au numărat Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, Ozana Barabancea.

Dorian Popa, la Te cunosc de undeva, sezonul 16

Lucrurile s-au așezat între timp și nu doar că sezonul 15 a fost dus la bun sfârșit, dar deja ar fi început filmările pentru sezonul 16. Show-ul va fi prezentat tot de Cosmin Selesi şi Alina Puşcaş, iar din juriu vor face parte tot Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob  şi Aurelian Temişan.

Un element de noutate în sezonul 16 va fi și realizarea unor filmulețe de tip tik-tok de la filmări, Dorian Popa având un rol în producție, în această ipostază, potrivit click.ro.

Citește și: Primele imagini de la filmările show-ului Te cunosc de undeva!, după ce concurenții s-au vindecat de COVID-19.Marcel Pavel e în cea mai bună formă

Citește și: Antena 1, poziție oficială în cazul infecției COVID-19, la filmările emisiunii Te cunosc de undeva:'Echipa și concurenții, în carantină'. Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, depistați pozitiv

Citește și: Cum a debutat Alexandra Dinu în televiziune, la doar 17 ani:„M-am dus singură la un casting'. Ulterior, a jucat cu actori de la Hollywood / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret'.Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Concurenți care au participat în alte ediții, și în noul sezon

La capitolul concurenți, din distribuție vor face parte și artiști care au participat și în alte sezoane, dat fiind că au făcut furori. Printre aceștia se numără Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, dar și Pepe care a mai fost și în alte ediții.

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele primului sezon Asia Express, au spus din nou „da” provocării transformărilor.

Concurenți-surpriză la Te cunosc de undeva, sezonul 16

Concurenții-surpriză de la Te cunosc de undeva, sezonul 16, vor fi: actrița Emilia Popescu, Cristina Vasiu de la X Factor, ultimul sezon, dar și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr, jurat la X Factor.

Noul sezon ar urma să înceapă să fie difuzat în primăvara anului 2021.

Între timp, în marea finală din acest sezon vor intra Ami, Liviu Vârciu – Andrei Ştefănescu, Monica Anghel – Marcel Pavel şi Adriana Trandafir – Romică Ţociu! 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton