Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat când actorul s-a dus să ia fetițele: "Nu e prima dată când vine beat!”

 Laciu Andreea
.

Andreea Bălan a lansat noi acuzații la adresa lui George Burcea, în seara zilei de vineri, 16 septembrie. Artista și-a pregătit fetițele, care urmau să petreacă timpul cu tatăl lor, dar ceea ce trebuia să fie o seară liniștită s-ar fi transformat într-un adevărat scandal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața și fostul ei soț s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar lucrurile s-au lămurit greu în instanță. Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fetițe, Ella și Clara, dar autoritățile au decis custodia comună. Însă, revoltată de incidentul care s-ar fi petrecut în casa ei, a mărturisit public că va lupta în continuare pentru ca micuțele să crească doar alături de ea.

andreea-balan-1-2andreea-balan-1-2

Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea. Ce s-ar fi întâmplat când actorul s-a dus să ia fetițele: „Nu e prima dată când vine beat!'

Artista a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că a avut parte de un nou scandal cu fostul ei soț. Acesta avea drept de vizită, dar ar fi încălcat înțelegerea deja stabilită și ar fi venit în stare de ebrietate în locuința Andreei Bălan. Mai mult decât atât, ar fi început chiar să țipe, afectându-le și pe fetițe cu atitudinea lui nepotrivită, susține vedeta Antena 1.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine„, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram, conform Spynews.

Citește și: Andreea Bălan, ipostaze tandre alături de un bărbat misterios: „Să iubim și să fim iubiți”

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire șocantă cu fostul iubit și cu cea cu care a înșelat-o: „Aceste persoane se numesc zero pentru mine”

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți. Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: Alin Oprea s-a întâlnit cu fosta soție la tribunal. Mesajul surprinzător pe care i l-a transmis: „Acel moment delicat în care…”

Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fiicelor sale

Recent, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu pensia alimentară pe care fostul ei soț o plătește pentru cele două fetițe. Ea susține că actorul nu și-ar fi achitat în totalitate obligațiile financiare, după despărțire.

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami’, a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

Când își vizitează actorul cele două fiice

Andreea Bălan a mai afirmat pentru sursa citată anterior și că George Burcea nu ar fi atât de dornic să își vadă fetițele precum ar fi lăsat el să se înțeleagă în declarațiile publice.

„Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat‘, a adăugat artista, potrivit sursei citate mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton