Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă: „El nu a vrut să renunț la numele meu”

 Ifrim Georgiana
.

Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă. În urmă cu 3 ani, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi și-au unit destinele după ce au devenit părinți, susținând că acest moment a reprezentat nu doar o formalitate, ci o completare a statului lor de parteneri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2019, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi se înțeleg la fel de bine ca în prima zi și au împreună 3 copii, pe Alexandru, Melissa Antonia și Iris. Cununia civilă a avut loc într-un cadru restrâns, pe lista invitaților aflându-se membrii familiei și prietenii apropiați. După căsătorie, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' a luat o decizie privind schimbarea numelui în actul de identitate.

alina-1alina-1

Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă. Într-un interviu mai vechi, prezentatoarea a susținut că, după cele 3 nașteri, a simțit că este momentul oportun și pentru căsătorie. Acesta nu și-a dorit ca oficializarea relației să fie o „formalitate', ci „o bucurie' și „o emoție'.

Citește și: Cum s-au fotografiat Alina Pușcaș și soțul ei, în vacanță.S-au sărutat pătimaș, ca doi îndrăgostiți: „Doar noi'

Citește și: De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cum gestionează gelozia în cuplu:„Am mai avut câte o reacție prin vreun club…' / EXCLUSIV

Citește și: Nea Mărin a fost operat de apendicită. Cum se simte acum:”O veste bună și una rea…”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după externarea din spital.Actorul este îngrijit la domiciliu

Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte, după cununia civilă

După cununia civilă, Alina Pușcaș a preluat și numele de familie al soțului ei. La insistențele lui Mihai Stoenescu, frumoasa prezentatoarea și-a păstrat numele cu care a devenit cunoscută.

„Ești prima persoană care îmi spune Stoenescu și nu Pușcaș. Apreciez. Sunt și Pușcaș, dar și Stoenescu. Am luat și numele lui. El nu a vrut să renunț la numele meu. I-am zis că eu vreau să-i port numele, însă el a zis să-l iau și pe al lui, dar să nu renunț la al meu. Așa a rămas. Nu știu cât de mult contează, mai ales că acum este la putere social media și acolo poți să ai orice nume. Lumea te va ști și de acolo, pe TV la fel, iar în acte și în discuțiile cu prietenii poți să fii cu numele partenerului.

Pe mine nu m-a încurcat niciodată asta. Cert este că mă întorc dacă mă strigă cineva cu numele Stoenescu. Probabil că este și rar numele, dar deși mă cunosc cu multă lume, de mulți ani, ești singura care mi-a spus cu acest nume. Să știi că nici la vreo instituție publică sau într-un loc unde trebuie să depun acte, nu mă strigă după numele soțului. În momentul în care mă recunoaște cineva de acolo, chiar dacă are actul în față, tot nu-mi spune Stoenescu', a povestit Alina pentru EGO.ro.

Ce spune prezentatoarea despre viața cu 3 copii

Alina Pușcaș a mărturisit că, în această perioadă, programul familiei ei este foarte bine pus la punct. Seara este momentul când aceștia petrec timp împreună și își fac planuri pentru următoarea zi.

„Copiii se pun în pat la ora 21.00. Noi am început școala pe 31 august, deci am început mai devreme. Ei sunt foarte fericiți, le place. Deocamdată nu am văzut să se plângă și să vrea înapoi la grădiniță. Văd cum le place. Nu neapărat că este greu cu trei copii. Când erau mai mici era mai greu cu dormitul, cu împărțitul. Acum dorm toți exact la același program, merg dimineața la școală și la grădiniță, de la 8.00 dimineața și îi iau la ora 17.00.

Deci ei practic toată ziua sunt la școală și la grădiniță, iar noi ne întâlnim seara. Toți. Soțul mai întârzie uneori, căci fiind medic este mai complicat cu el, dar face eforturi mari să ajung cel mai târziu la ora 18.00 ca să putem să petrecem două-trei ore cu ei, până se pun în pat. Chiar dacă vorbim două-trei chestii, sau mai repetăm un pic la pian, ori ne facem planurile pentru weekend', a mai adăugat prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton