Ana Odagiu, după o lună de relație cu actorul Conrad Mericoffer: „Sunt cu bagajul după mine”

 Raiciu Adriana
.

Ana Odagiu, declarații neașteptate după o lună de relație cu actorul Conrad Mericoffer. Cum a cucerit-o Conrad Mericoffer pe Ana Odagiu. Ana Odagiu iubește din nou și a fost văzută la brațul actorului Conrad Mericoffer. După ce au apărut primele informații despre relația lor, actrița a decis să vorbească deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de colegul ei de breaslă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Odagiu, declarații neașteptate după o lună de relație cu actorul Conrad Mericoffer. Cum a cucerit-o Conrad Mericoffer pe Ana Odagiu. După trei ani pe care i-a petrecut singură, Ana Odagiu iubește din nou. Simpatica actriță a apărut la brațele iubitului ei, Conrad Mericoffer, aceasta fiind și prima oară când cei doi au apărut împreună în public.

ana-odagiu-actritaana-odagiu-actrita

La puțin timp după ce a dezvăluit că se iubește cu actorul Conrad Mericoffer, Ana a făcut și primele declarații despre povestea lor de iubire. De la cum s-au cunoscut, până la cum a reușit să fie cucerită de colegul ei.

Citește și: Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer:”E foarte firavă și fragedă treaba”

Citește și: Cine este Ana Odagiu.A fost prima iubită a lui Vladimir Drăghia

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț. Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Citește și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a:'Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și…'

Ana Odagiu, declarații neașteptate după o lună de relație cu actorul Conrad Mericoffer

Deși a preferat să-și țină tot timpul viața departe de lumina reflectoarelor, Ana Odagiu a decis să vorbească despre noul iubit. Vedeta susține că relația e încă la început, și au decis să formeze un cuplu de putin timp.

'Până acum ne plângeam și eu, și Monica că suntem singure. Eu am intrat într-o relație acum. Am așteptări mari pentru că el a venit după o perioadă destul de lungă a mea în care am fost singură. Sunt 3 ani deja de când eu sunt singură.

Și acum s-a întâmplat, dar fiind foarte la început nu îmi vine să vorbesc despre asta, pentru că nu știu ce se va întâmpla. O luăm ușor', a declarat, pentru FANATIK, Ana Odagiu.

Faptul că provin din același mediu poate fi o problemă, au aceleași probleme, aceleași măcinari și un orgoliu cât casa. Însă, dacă există o comunciare bună, toate aceste lucruri vor putea fi trecute cu vederea.

'Am împlinit o lună. Deci este foarte fragedă toată treaba. Este actor. Deși toți prietenii mei spun, mamă, să nu vă luați actrițe, eu întotdeauna mi-am dorit un actor. Eu cu actorii comunic într-un fel, avem aceleași probleme, aceleași măcinări, este adevărat că orgoliile sunt cât casa. Se discută care este mai talentat, care nu.

Avem chestia asta, din cauza acestui ego pe care actorii îl au ușor mai dezvoltat, dar eu pot să duc și treaba asta atâta timp cât vorbim aceeași limbă, și sunt pentru asta, pentru a avea același limbaj cu partenerul. Și la noi se întâmplă, dar ți-am zis, este prima lună. Vom vedea', a precizat actrița Ana Odagiu.

„Sunt cu bagajul după mine'

Atunci când a fost întrebată dacă e pregătită să iubească din nou, după 3 ani în care a fost singură,, Ana Odagiu a oferit un răspuns surprinzător. 

„Sunt cu bagajul după mine, evident. Dar ca noi toți, nu e… nu îmi este frică să recunosc. Eu s-ar putea să am mai mult decât alții, dar, având 3 ani de singurătate, eu chiar mi-am curățat multe lucruri și cumva, pentru mine, relația asta este o provocare să văd ce am învățat în toți anii ăștia.

Ce am curățat cu adevărat. Că așa este simplu să fii singur și să zici mamă ce m-am echilibrat. Dar, intră într-o relație, vezi, funcționezi? De aceea simt că ne-am găsit la un moment foarte bun. Cel puțin el pe mine m-a găsit într-u moment foarte bun', a mai declarat cântăreața Ana Odagiu.

De când se cunosc Ana Odagiu și Conrad Mericoffer

Chiar dacă se cunosc de ani de zile, cei doi s-au privit cu alți ochi abia anul acesta. Ana Odagiu chiar a adăugat faptul că se simte mai bine că totul s-a întâmplat acum, pentru că amândoi au maturitatea necesară și o experiență de viață mai mare.

'Ne știm de mult timp, dar acum s-a întâmplat să fie întâlnirea. Și chiar mă gândeam că este bine că s-a întâmplat mai târziu, deși ne cunoaștem de mulți ani. Pentru că ăsta cred că a fost momentul (n.r. nostru).Și el a trecut prin niște lucruri, și eu am trecut prin foarte multe lucruri și cumva parcă este întâlnirea de maturitate', a mai adăugat aceasta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton