Mihaela Rădulescu a încercat să facă pace între Andreea Antonescu și George Burcea: "Tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu?"

 Oana Pantazi
.

Apariția Andreei Antonescu la Ferma a agitat puțin apele, în condițiile în care este obligată să interacționeze cu George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă… Fricțiunile nu au întârziat să apară, dar Mihaela Rădulescu a încercat să-i împace pe protagoniști!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și George Burcea au avut recent un schimb de cuvinte destul de dur la Ferma, disputa având loc în timpul unui vot în urma căruia urma să fie votat câștăgătorul unei imunități. Totul s-a amplificat când în discuție a apărut numele Andreei Bălan, dar, din fericire, Mihaela Răduilescu a reușit să dezamorseze situația cu o glumă.

Andreea Antonescu: „Mi s-a părut o frustrare disperată”

Când au fost întrebați de Mihaela Rădulescu ce concurent nu ar merita imunitatea, George Burcea a ales-o fără ezitare pe Andreea Antonescu, susținând că nu este nimic personal, dar că nu merită privilegiul deoarece nu a muncit prea mult… La rândul ei, Andreea Antonescu a spus că și ea l-ar alege pe George Burcea, dar, ca să nu fie considerată părtinitoare, va vota alt concurent. Acesta a fost momentul în care au început, evident, discuțiile.

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

120910914_3414224298672895_5167487660943977549_o-1120910914_3414224298672895_5167487660943977549_o-1

„Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să îl cunosc pe George până am intrat în Fermă. Față de mine a avut o atitudine OK de-a lungul timpului. Astăzi mi s-a părut o frustrare disperată', a comentat Andreea Antonescu alegerea lui George Burcea.

Mihaela Rădulescu: „Nu ai fost căsătorit decât cu o jumătate a grupului Andre…”

Chiar dacă cei mai mulți s-au gândit la asta, George burcea a susținut că alegerea sa a fost una obiectivă și că nu și-a propus să se răzbune pe fosta soție prin intermediul prietenelor sale.

„Pe Andreea Bălan nu o afectează dacă eu o scot pe Andreea Antonescu din concurs. Dacă vreau să fac rău cuiva, îi fac direct ei, nu prietenilor acesteia', a conchis actorul.

Mihaela Rădulescu a detensionat situația cu o glumă:

„Stai puțin să înțeleg, tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu? Nu ai fost căsătorit decât cu o jumătate a grupului Andre, nu și cu cealaltă, nu?', a comentat Mihaela, amuzată.

Citește și: Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton