Kelly Rowland este însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: ”Vârsta de 40 de ani bate la ușă”

 Stamen Diana
.

Kelly Rowland este însărcinată pentru a doua oară, la aproape 40 de ani. Vedeta a pozat pe coperta unei reviste internaționale cu burtica de gravidă la vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kelly Rowland va deveni mamă pentru a doua oară, iar marele anunț la făcut în revista de noiembrie, Women’s Health

Artista a declarat în interviu că ea și soțul ei, Tim Weatherspoon au vorbit despre asta, însă pandemia de coronavirus le cam încurca planurile. „Am vorbit despre asta și după a apărut coronavirusul și am zis să vedem ce se întâmplă', a declarat jurata de la 'Vocea Australiei'.

Kelly Rowland a mărturisit că a rămas destul de repede însărcinată. Ea și soțul ei mai au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani, pe nume Titan Jewell Weatherspoon.

'Vârsta de 40 de ani bate la ușă. Să am grijă de mine înseamnă enorm', a mai declarat artista. În februarie, Kelly Rowland împlinește 40 de ani, dar asta nu a împiedicat-o să își mărească familia.

Citește și: Însărcinată cu primul ei copil, Kelly Rowland a pozat nud

Kelly Rowland este însărcinatăKelly Rowland este însărcinată

Kelly Rowland a rămas însărcinată în plină pandemie de coronavirus

Artista a rămas gravidă, chiar în plină pandemie de coronavirus, însă asta nu este nicio problemă pentru ea. Kelly Rowland și-a anunțat fanii, iar aceștia s-au bucurat enorm când au aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

„Mă gândeam ‘Doamne, fanii mei o să fie atât de dezamăgiți…Își doreau un album prima dată, dar a venit bebele și am zis că trebuie să fac în așa fel încât să le aibă pe amândouă', a spus artista pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Antonia este însărcinată din nou? Gestul făcut de Alex Velea spune tot

FOTO: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton