Postarea surprinzătoare a Biancăi Drăgușanu, la o săptămână după ce a fost bătută de Alex Bodi: "Cât de dramatic..."

 Cica Cristina
.

Imaginile cu Bianca Drăgușanu bătută și abia ținându-se pe picioare au șocat săptămâna trecută și au zguduit lumea showbiz-ului. Acum, însă, blondina pare că nu este atât de afectată, făcând haz de necaz de toată întâmplarea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unor imagini incredibile săptămâna trecută. În ciuda violenței și certurilor care au survenit între ei, se pare că la mijloc ar fi vorba și de multă pasiune, după cum chiar ei au declarat.

Au spus că nu pot sta unul fără celălalt și se pare că este cât se poate de adevărat, având în vedere că s-au împăcat și au plecat într-o vacanță împreună, după ce Bianca Drăgușanu a fost bătută.

Citește și: Oana Zăvoranu i-a împăcat pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, după ultimul scandal?Filmările spun tot!

Bianca Drăgușanu, pusă pe glume

Acum, Bianca Drăgușanu pare că a lăsat totul în urmă, totul fiind doar o amintire urâtă. Are chiar puterea să glumească pe marginea acestui subiect, având în vedere story-ul postat de blondină.

O fotografie cu o mână rănită și bandajată a fost postată de Bianca Drăgușanu. Nu, nu este vorba despre o nouă agresiune, ci a fost postată ca o glumă ironică la adresa iubitului ei.

În plus, vedeta a postat o imagine cu iubitul ei, pentru a demonstra cât de bine se înțeleg acum, precizând în dreptul fotografiei: Nu are nevoie de Instagram, are nevoie doar de mine.

Citește și: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o:”Vă bucurați de răul altuia…”

Bianca-Dragusanu-1-3Bianca-Dragusanu-1-3

Bianca Drăgușanu: „O să îmi dau toate măștile jos

Reamintim că, anterior, Bianca le-a promis fanilor pe rețelele de socializare că va urma să facă dezvăluiri de-a dreptul incendiare, în care își va da toate măștile jos pentru a povesti drama prin care trece. Între timp, s-a răzgândit, ținându-și fanii pe jar.

Citește și: Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri:”Îmi pare rău pentru această femeie”

Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea, pentru că știu că sunt foarte mulți care ma apreciați și care vă dați cu părerea despre viața mea și despre ce fac eu. Sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Chestia pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie și cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă. Deci am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărate, care are un pic de dramă, stați aproape‘, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton