Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble: "Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi"

 Cica Cristina
.

Piesa lansată de Lidia Buble și Cornel Ilie, Vino, du-te, s-a bucurat de un succes răsunător, iar videoclipul în care cei doi protagoniști sunt în tandrețuri a făcut furori. După ce s-a speculat că între ei s-ar fi înfiripat o relație, Cornel Ilie a postat un mesaj de dragoste care pare să indice că iubește din nou!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Colaborarea dintre Lidia Buble și Cornel Ilie a fost una extrem de fructoasă. Lidia Buble a precizat că își dorea de ceva vreme să facă o astfel de piesă, însă abia acum „s-a aliniat planetele” în acest sens.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie:”Am avut o chimie foarte faină…”

Videoclipul piesei, însă, în care cei doi apar în ipostaze tandre și drăgăstoase a stârnit o serie de controverse, speculându-se că granițele prieteniei ar fi fost depășite și cei doi ar avea o relație. Asta și pe fondul anunțului lui Cornel Ilie că divorțează, după 5 ani de căsnicie.

Citește și: Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip.Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor

Cornel Ilie: „Când încep să te iubesc, o fac la nebunie

Deși au spus în repetate rânduri că nu au o relație, noul mesaj postat de Cornel Ilie stârnește noi controverse și pare să indice că artistul iubește din nou.

„Când încep să te iubesc, o fac la nebunie.

Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine.

Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie spun totul despre relația dintre ei:”Știm totul unul despre celălalt”

Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem.

Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată.

Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur.

Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu.

Citește și: Răzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble:a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmis

Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună.

Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu.

Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb.

Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine.

Iar atunci sper să începi tu să mă iubești”, a scris Cornel Ilie pe Instagram

„Nu avem o relație'

Cornel Ilie de la Vunk a spus răspicat că cei doi nu au o relație romantică.

‘Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!’, a declarat Cornel Ilie la TV.

La rândul ei, Lidia Buble a confirmat varianta expusă de Cornel Ilie și a lămurit că îi leagă doar o frumoasă prietenie. Totuși, artista a subliniat că nu este prima dată când se spune că are o relație cu un coleg.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat noua piesa la Neața. Reacția lui Răzvan Simion, fostul iubit:a plecat din studio

‘Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta’, a transmis Lidia Buble în cadrul aceleași emisiune.

lidia-3lidia-3

Cornel Ilie divorțează după 5 ani de căsnicie

Cornel Ilie a anunțat că divorțează de Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în urmă cu cinci ani. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

‘Din Poveste a rămas O veste:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:
eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Citește și: Lidia Buble, în brațele lui Cornel Ilie!Cred că de asta a divorțat la început de septembrie'

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire„, a transmis Cornel Ilie în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton