Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit: ”Lucrurile sunt clare pentru mine”

 Stamen Diana
.

Este prima despărțire din anul 2020. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit și au șters deja toate fotografiile pe care le aveau împreună.

Andreea Antonescu este căsătorită în acte cu Traian Spak, bărbatul cu care o fetiță, însă cei doi nu mai formează un cuplu de câteva luni. Artista a început o relație cu Ștefan Manolache în urmă cu câteva luni, însă relația lor a ajuns la final.

Jumătatea trupei Andre a luat decizia de a se despărți de iubitul ei, chiar în momentul în care mergeau la Iași, la părinții lui Ștefan Manolache.

Andreea Antonescu a confirmat despărțirea de Ștefan Manolache și nu a spus motivul clar pentru care a luat această decizie. 'Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan', a declarat vedeta pentru Wowbiz.

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații despre cel de-al doilea copil.„Poate vrea Dumnezeu'

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au cunoscut la un eveniment

Andreea Antonescu l-a cunoscut pe Ștefan Manolache la un eveniment monden organizat de revista ELLE. El i-a luat ei interviu pentru Antena 1, căci este reporter special, iar atunci au făcut cunoștință, atunci ea l-a cunoscut.

EXCLUSIV pentru VIVA!, Andreea a povestit cum s-au apropiat, cum au devenit iubiți și cum își trăiesc iubirea.

„Ne-am cunoscut la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetiță mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.’, a spus Andreea Antonescu EXCLUSIV pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Ștefan-Manolache-și-Andreea-AntonescuȘtefan-Manolache-și-Andreea-Antonescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton