Răzvan Botezatu s-a despărțit de iubitul cu care trebuia să se căsătorească: ”M-am enervat cumplit”

 Stamen Diana
.

Toate planurile de nuntă s-au dus pe apa sâmbetei. Răzvan Botezatu s-a despărțit de iubitul cu care trebuia să se căsătorească. Cei doi își cumpărase deja verighetele, iar totul părea că este minunat.

Când toată lumea se aștepta să-l vadă pe Răzvan Botezatu căsătorit cu iubitul lui, fostul prezentator de la Antena Stars a anunțat că s-a despărțit. Revelionul l-a prins singur pe Bote, iar acesta a explicat și motivul pentru care relația lui a ajuns la final.

'De Revelion am fost singur. Vorbisem ca, în seara de Ajun, să petrecem puțin în familie, să stăm până la miezul nopții acasă, cu ai mei, iar apoi să ieșim. Dar, brusc, el nu a mai vrut să vină la mine, m-am enervat cumplit și… Gata! I-am spus să își vadă de treabă, dacă nu poate respecta niște planuri simple, în viitor ce vom face? Spunea că nu se simte confortabil, d-astea, dar s-a dus cu prietenii lui în club. Așa că, după ce am stat cu ai mei acasă, până la miezul nopții, m-am dus și eu, singur, în alt club și m-am distrat. Eu sunt încăpățânat, dar și foarte strict când vine vorba de anumite lucruri', a declarat Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.

Răzvan Botezatu a vorbit despre orientarea lui sexuală

Fostul prezentator TV și-a asumat că este gay, chiar dacă a fost sigur că se vor declanșa un val de reacții și controverse.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi. Țin să mărturisesc că m-a inspirat Ellen DeGeneres în decizia mea de a face public acest lucru intim despre mine. Imposibil să nu o știți… Ellen a recunoscut că este lesbiană în 1997, în timpul unei apariții la „The Oprah Winfrey Show. Imediat a apărut pe coperta revistei Time, cu titlul: „Da, sunt gay. Oprah a fost extrem de criticată la acea vreme că a susținut această orientare, iar Ellen a fost dată afară din cadrul televiziunii în care a lucrat, iar trei ani nu a avut niciun job. Și nu s-a lăsat, nu a cedat. Acum e cea mai iubită prezentatore TV din lume. Și sunt mulți care au avut curaj să trăiască liberi… Elton John, Ricky Martin, Zachary Quinto, Anderson Cooper și mulți alții. Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice. Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)’, a spus Răzvan Botezatu.

Citește și: Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu.Mama fostului prezentator TV l-a cunoscut: 'E bine educat'

FOTO: Facebook

Răzvan-Botezatu-6Răzvan-Botezatu-6
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton