Andra Volos de la Puterea Dragostei a fost hărțuită de un individ necunoscut: "Din cauza șocului..."

 Raiciu Adriana
.

Andra Volos a fost hărțuită de un individ necunoscut. S-a decis să ducă gunoiul, iar când s-a întors în hol a observat un bărbat. Ce s-a întâmplat după. Incredibil prin ce momente de coșmar a trecut fosta concurentă de la Puterea dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos trece prin momente cumplite. Fosta concurentă de la Puterea dragostei este hărțuită de un bărbat necunoscut. Totul a început în momentul în care acesta a început să apară la ușa vedetei. Ba chiar mai mult, se pare că ar fi intrat și în casa acesteia.

242934379_542257633504436_4776381561735284292_n242934379_542257633504436_4776381561735284292_n

Fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu este decisă să nu lase lucrurile așa, întrucât se teme pentru viața ei. Întreaga situație ar fi început în urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când tanara a decis să meargă să ducă gunoiul.

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!'

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice.E cu totul alt om!

Citește și: Alexandra și Anca Ungureanu au fost eliminate de la Asia Express, sezonul 4:„Nu poți să renunți…'

Citește și: Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer', sezonul 2.Nimeni nu se aștepta!

Andra Volos a fost hărțuită de un individ necunoscut

Era trecut de miezul nopții, când Andra Volos a decis să meargă să arunce gunoiul. Nu s-a gândit vreo secundă la ce avea să se întâmple. Ei bine, în momentul în care a vrut să iasă din casă, a observat pe holul apartamentului un bărbat necunoscut. Individul era dezbrăcat și se satisfăcea fără niciun fel de problemă.

Tânara a reușit să îl împingă pe aceasta afară din casă și a sunat imediat la o firmă de securitate. Din păcate, bărbatul reușise să fugă. Cu toate că s-a gândit că nu are cum să revină, se pare că lucrurile au stat cu totul altfel.

Individul a revenit de mai multe ori și chiar a continuat să facă lucrurile necugetate. Andra Volos l-a filmat de mai multe ori pe acesta și a decis să ia o hotărâre în privința bărbatului.

 „În noaptea de 08.09.2021 spre 09.09.2021, la oare 1:43 noaptea, Andra a deschis ușa apartamentului în care locuiește pentru a duce gunoiul. S-a dus să-l ia din bucătărie, iar când s-a întors spre ușă, a văzut în holul apartamentului un individ dezbrăcat de la brâu în jos.Din cauza șocului, a scăpat gunoiul din mână și s-a repezit și l-a împins pe individ, cu ușa, în afara casei. Contactată fiind, o firmă de securitate a intervenit în aproximativ 3 minute, însă nu l-a mai găsit pe făptuitor. 

În dimineața zilei de 19.09.2021, ora 2:22, același individ a venit, din nou, la ușa ei, manifestând același comportament deviant.  În această seară, 29.09.2021, în urmă cu câteva minute, mai exact în jurul orei 29:09.2021, faptele s-au repetat', potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele . 

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton