Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!. Anda Adam e mai mare decât ea

 Raiciu Adriana
.

Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Anda Adam este mai mare cu câțiva ani decât colega ei de la emisiunea stilistică. Chiar dacă s-a tot speculat că bloggerița ar fi mai în vârstă, iată câți ani are, de fapt, Carmen Negoiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Abia acum s-a aflat câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil. Fanii credeau faptul că bloggerița are peste 50 de ani, însă adevărul este altul. Pe contul său de socializare, concurenta de la emisiunea stilistică a spus câți ani a împlinit.

239959624_892788408252184_2724154136816634407_n-1239959624_892788408252184_2724154136816634407_n-1

Citește și: Cine este Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! A divorțat și are doi copii

Citește și: Carmen Negoiță se iubește cu politicianul Cătălin Boboc!Prima poză împreună

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express:”Merg să leșin”

Citește și: Ioana Filimon, apariție surprinzătoare la Bravo, ai stil! S-a afișat cu burtica de gravidă

Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil

Ei bine, câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil?! Aceasta a fost întrebarea care a stat pe buzelele tuturor, după ce a început competiția stilistică de la Kanal D.

Este frumoasă, arată extrem de bine, este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, însă nimeni nu știa exact câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil.

În anul 2020, Carmen Negoiță a scris pe contul său de Instagram că are aproape 40 de ani. Acest lucru înseamnă că Anda Adam este mult mai mare decât ea. Cântăreața are la momentul actual deja 41 de ani.

„Îmi iubesc corpul.Am aproape 40 de ani, am doi copii, vergeturi și de toate. M-a dus în cele mai frumoase locuri, am avut experiențe uimitoare și m-a făcut să mă simt o femeie atât de frumoasă. Îmi arăt recunoștința încercând să mă antrenez cât pot și să-l mențin sănătos', a scris Carmen Negoiță pe Instagram.

Carmen Negoiță are doi copii

Carmen Negoiță participă în sezonul 7 al show-ului de la Kanal D și luptă pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Este o cunoscută bloggeriță, dar și o femeie de afaceri.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost căsătorită 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al Dinamo. Cei doi au împreună doi copii- o fată și un băiat. Ingrid și Harry, care la momentul actual studiază în afara țării.

„Harry s-a întors de curând din Anglia. A terminat liceul. A stat în carantină, dar acum e ok, s-a întors la muncă. Ingrid este acasă, anul II de facultate l-a terminat online, nu s-a mai întors în Anglia. Muncește și ea un part time job. Fiecare pe treaba lui. Eu, pe lângă plimbările pe care le vedeți voi, sunt cu businessurile mele: cel cu importul de mochetă și cel cu mâncare raw vegană’, a povestit recent Carmen Negoiță pentru EVZ.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton