Unde doarme Dani Oțil de când este tată: „Mi-a făcut patul...”

 Sutiu Theodora
.

Unde doarme Dani Oțil de când este tată. Vedeta TV și soția lui Gabriela Prisăcariu au devenit recent părinți de băiat. De când Tiago a venit pe lume, viața lor s-a schimbat radical. Prezentatorul a povestit de curând că a fost nevoit să se mute din dormitorul pe care îl împărțea cu partenera lui de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde doarme Dani Oțil de când este tată. În spirit de glumă, el a mărturisit că își caută și o… amantă. Una trecută de vârsta a doua, care să-i ofere liniștea de care … are nevoie.

dani-1-1dani-1-1

Unde doarme Dani Oțil de când este tată. S-a mutat din casă

Mai mult, Dani a recunoscut că doarme în garaj de când a devenit tată, iar această situație nu prea îi convine. Dani a făcut pe toată lumea să râdă, mai ales că mulți s-au obișnuit cu stilul său.

„Eu mi-am făcut patul în garaj, nu știu dacă diseară mai poposesc. Nu uitați, îmi caut amantă bătrână în Corbeanca, nu vreau decât să fie liniște la ea. Orice glumă făcută la TV are un sâmbure de adevăr. Da, ce vă uitați așa?! Caut amantă', le-a spus Dani Oțil colegilor săi în spirit de glumă.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Răzvan Simion, despre relația cu Dani Oțil:'Fiica mea a fost concepută cu Dani de față'

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice

Semnificația numelui băiețelului Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil

Luca este un nume biblic, care provine din grecescul Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios. De asemenea, mai există și o asociere cu latinescul „lux’ care s-ar traduce prin „lumină’ și cu grecescul „leukos’, care semnifică „alb’, „puritate’.

La rândul lui, Tiago provine din portugheză și e nume de sfânt. Se spune că destinul celor cu acest nume stă scris în stele și ar fi predestinat spre latura sportivă și noroc!

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său

La scurtă vreme după ce Gabriela Prisăcariu și bebelușul ei au fost externați, Dani Oțil le-a făcut o surpriză emoționantă atât lor, cât și internauților. A făcut publică scrisoarea formulată pentru fiul lui, Luca Tiago. Printre altele, i-a spus micuțului că își dorește să fie cu el măcar la fel de bun cum au fost părinții lui cu el. Prezentatorul de la Antena 1 l-a alintat „Cârcel și „Mâini de bătrânel pe cel mic, pentru că pe atunci numele lui nu era dezvăluit încă.

„Dragul meu „Cârcel sau „Mâini de bătrânel, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine, e o parte din scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul lui scrisă pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton