Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit. Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

 Dumitrache Laura
.

Anca Țurcașiu se declară o femeie împlinită. Artista a devenit soacră la 52 de ani, după ce fiul ei s-a căsătorit la 23 de ani. Vedeta a izbucnit în lacrimi, în cadrul unei emisiuni tv. Anca Țurcașiu este extrem de fericită că Radu, fiul ei, și-a găsit sufletul pereche.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu a divorțat în 2020 de tatăl copilului, stomatologul Cristian Georgescu. Deși a trecut printr-o perioadă dificilă, artista a demonstrat că este puternică. Viața cântăreței s-a transformat radical, iar în urmă cu câteva zile, fiul său s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Anca Țurcașiu a mărturisit cum se înțelege cu nora sa și cum a reacționat aceasta când a cunoscut-o.

Anca Turcasiu la MarutaAnca Turcasiu la Maruta

Anca Țurcașiu este cea mai fericită mamă. Artista se simte împlinită și se bucură pentru că fiul ei s-a căsătorit cu iubita sa. De asemenea, cântăreața spera ca în viitorul apropiat să devină și bunică, și de ce nu, chiar străbunică. Anca Țurcașiu a făcut dezvăluirii emoționante despre fiul său, Radu.

Citește și: Anca Țurcașiu, soacră mare după ce fiul ei s-a însurat astăzi:”Oficial am doi copii”. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Anca Țurcașiu a debutat în afaceri, la 51 de ani:”Nu aș fi crezut că o să intru în domeniul acesta”

Citește și: Mirela Vaida a răbufnit în direct! Amalia Bellantoni a părăsit platoul Acces Direct:”Ne-ai căpiat, fratele meu”

Citește și: Radu Vâlcan, totul despre Insula Iubirii, sezonul 6:”De fiecare dată sunt surprins”

Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu va împlini 52 de ani. Cu câteva zile în urmă, artista a devenit soacră mare, după ce fiul ei, Radu, s-a căsătorit cu aleasa inimii. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, în timp ce soțul Andrei îi arăta imagini cu fiul ei, de pe vremea când era doar un copil.

Cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile, atunci când Măruță i-a arătat imagini cu Radu din 2009, din emisiunea Happy Hour de la Pro TV. La acea vreme, Radu avea doar 10 ani, iar imaginile au emoționant-o pe celebra artistă.

Anca Țurcașiu: „Aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic din prima clipă!'

Anca Țurcașiu este extrem de fericită că fiul ei și-a găsit sufletul pereche. Artista a declarat că nu se va amesteca sub nicio formă în familia fiului ei. Cât despre nora ei, cântăreața a declarat că Andreea a strigat-o încă de la prima întâlnire pe numele mic. Mai mult, vedeta a mărturisit că acum are doi copii.

„În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă', a sunat „promisiunea de credință' , a declarat Anca Țurcașiu, relatează impact.ro.

Ce mesaj le-a transmis Anca Țurcașiu fiului și norei sale

Celebra artistă a devenit soacră, iar acest rol o bucură nespus de tare. Fiul ei, Radu, a decis să-și pună pirostriile, căsătorindu-se la 23 de ani. Vedeta a mărturisit că are o relație apropiată cu nora ei, pe care o consideră o prietenă foarte bună. De asemenea, cântăreața și-a exprimat fericirea și pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj emoționant pentru fiul și nora sa.

„De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită. O iubire mare, mare!!! Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult. Că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!', a scris artista pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton