Cristi Brancu, despre divorțul cuplului Alina Sorescu - Alexandru Ciucu: "E limpede că nu s-au înțeles la notar"

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Cei doi au împreună două fetițe, iar artista a recunoscut oficial despărțirea de creatorul de modă. Multă lume s-a întrebat cine a fost cel care a inițiat cererea de divorț, iar Cristi Brancu a oferit mai multe detalii în acest sens.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează. Primele zvonuri legate de despărțirea celor doi au apărut în urmă cu câteva luni. Cei doi au preferat să fie discreți cu viața lor personală, preferând să nu discute despre acest subiect. Ei bine, se pare că mariajul cuplului a ajuns la final, iar acum ies noi detalii despre divorțul artistei.

Alina SorescuAlina Sorescu

Pe 3 mai a fost primul termen de judecată în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Creatorul de modă a cerut ordonanță președințială pentru a obține domiciliul celor două fetițe ale lor, al el acasă. Designerul își dorește ca micuțele să locuiască cu el în casă.

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit de la proces

Citește și: Cine l-a însoțit pe Alexandru Ciucu la tribunal, pentru procesul de custodie.Alina Sorescu a lipsit

Citește și: Laura Cosoi revine la TV.În ce proiect va apărea actrița

Citește și: Fiul Andreei Mantea va juca în primul său serial, la Kanal D:„Am un rol haios'

Noi detalii despre divorțul cuplului Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cristi Brancu: „Nu s-au înțeles la notar”

Oficial, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie. Primele zvonuri legate de despărțirea celor doi au apărut în urmă cu câteva luni, iar acum lucrurile au fost dezvăluite. În emisiunea pe care o prezintă la Prima Tv, Cristi Brancu a vorbit despre divorțul celor doi. În cursul zilei de la marți, Alexandru Ciucu s-a prezentat la Tribunalul de la Buftea, fiind primul termen de judecată în procesul de divorț cu Alina Sorescu. Prezentatoarul tv subliniează faptul că cei doi nu s-ar fi înțeles la notar, motiv pentru care au apelat la judecătorie. „Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar.

Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început! O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu.', a spus Cristi Brancu, relatează Click!

Alina Sorescu a băgat divorț de Alexandru Ciucu

După ce Alexandru Ciucu și-a făcut prezența la Judecătoria Buftea, Alina Sorescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător. Artista a declarat oficial că divorțează de tatăl fiicelor sale, mărturisind că ea a intentat divorțul de Alex Ciucu, la începutul anului. De asemenea, cântăreața a subliniat că va face tot posibilul pentru a-și proteja fetițele în această situație, mulțumindu-le părinților ei pentru că este alături de ea. Mai mult, Alina le este recunoscătoare tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului', a scris Alina Sorescu in mediul online.

Alina Sorescu și Alex Ciucu, nuntă de vis la Palatul Știrbey

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010, iar din mariajul lor a rezultat două fetițe, Carolina și Raisa. Nunta celor doi a fost una de vis, iar artista a purtat patru tinute, toate create chiar de Alexandru. Evenimentul a avut loc la Palatul Știrbey, din București, iar mirele a venit pe cal, în timp ce Alina a fost adusă într-o caleașcă. Alexandru Ciucu este Furnizor al Casei Regale a României și se ocupă de ținutele purtate de membrii familiei regale din țara noastră.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton