Care este numele real al Oanei Roman. Fanii au rămas surprinși 

 Borcilă Andreea
.

Care este numele real al Oanei Roman. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Ca fost om de televiziune, numele ei e deja reținut de către toți cei de acasă. Puțini fani știu, de fapt, că pe ea o cheamă altfel în buletin. Recent, Oana Roman le-a arătat fanilor care este numele ei adevărat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, fata fostului politician Petre Roman, este una dintre cele mai cunoscute apariții în showbiz. A fost moderatoarea mai multor proiecte de televiziune și apare, în continuare, în diferite emisiuni, ca invitată. Mulți dintre fani știu că vedeta a studiat la Sorbona, cea mai vestită universitate din Franța, dar și din lume, dar puțini știu care este, de fapt, numele ei real din buletin. 

oana-roman-confesiune-5oana-roman-confesiune-5

De curând, Oana Roman le-a arătat fanilor ei că a continuat să învețe, chiar și la 46 de ani. Nu se ferește deloc de cursuri, iar educația este prioritară, indiferent de vârstă. Cu această ocazie, fiica lui Petre Roman le-a arătat urmăritorilor diploma ei de absolvire în urma unor cursuri de trainer, unde apare și numele ei complet. Puțini fani știu, de fapt, că pe Oana Roman o cheamă altfel în buletin. 

Citește și: Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Ce surpriză i-a făcut Oana Roman:”S-a bucurat, a suflat în lumânări”

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…'

Citește și: Julia Chelaru se mărită a doua oară:”Nunta va fi la malul mării”

Citește și: Alina Sorescu confirmă divorțul de Alexandru Ciucu:”Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Care este numele real al Oanei Roman. Fanii au rămas surprinși 

Recent, Oana Roman le-a arătat fanilor că educația este foarte importantă pentru ea. În ciuda faptului că a absolvit studiile de la Sorbona acum mulți ani, nu înseamnă că încetează să mai învețe. A postat pe Instagram o fotografie cu diploma de trainer pe care a obținut-o recent cu nota 10. Urmăritorii ei au putut vedea și cum o cheamă, cu adevărat, pe vedetă. 

Este cunoscută drept „Oana Roman', dar numele ei adevărat este Roman Ioana Sabina, așa cum se vede pe diplomă. Oana Roman le va pregăti o surpriză foarte frumoasă fanilor ei. Are în plan noi proiecte de suflet, fiind foarte nerăbdătoare să le înceapă și să le împărtășească cu toți fanii ei care o susțin zi de zi în mediul online: „după mai mult de 20 de ani de când am terminat facultatea am făcut iar cursuri și am diplomă de trainer! Pentru un proiect frumos ce va urma', a spus Oana Roman pe InstaStory.

Cum a sărbătorit Oana Roman la vârsta de 46 de ani

Oana Roman a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani la jumătatea lui aprilie. Vedeta a și postat un mesaj dedicat zilei sale de naștere. Ea a scris pe rețelele de socializare că se simte în continuare tânără și că vârsta de 46 de ani este bine primită. Fiica lui Petre Roman a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele primite.

‘Bine ai venit‼️ I feel forever young. Sa fie cu soare, noroc, prosperitate și sănătate. Ma simt împlinită și știu ca urmează tot ce e mai bun. Va mulțumesc pentru sutele de mesaje care deja au venit de la voi. La mulți ani mie și celor născuți azi!', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton