Anca Serea şi Adi Sînă – Cum rezistă atracţia într-o familie cu 5 copii

 Florentina Liutic
.

Rar ne-a fost dat să vedem un cuplu de îndrăgostiți mai atent unul cu altul cum sunt Adi Sînă și Anca Serea. Poate că în asta constă și secretul din spatele imaginii de familie perfectă pe care cei doi o compun, alături de cei cinci copii pe care îi cresc împreună.

 

Toată echipa se strânsese deja în apartamentul pe care l-am rezervat la etajul 14 al hotelului Intercontinental, unde aveam să le facem celor doi protagoniști de pe coperta VIVA! iunie o propunere aproape indecentă (vezi pozele, ca să înțelegi la ce mă refer), când Anca și Adi și-au făcut apariția, degajând un aer glam, foarte relaxat, asemeni cuplurilor de la Hollywood pe care paparazzi le surprind pe străzile Los Angeles-ului. Desigur că am sărit cu toții să o felicităm pe Anca pentru performanțele din emisiunea „Uite cine dansează, mai ales că publicul decisese să o scoată din concurs, chiar în seara de dinaintea shootingului nostru. Anca era încă afectată de acest lucru, iar Adi a simțit exact când trebuie să întrerupă șirul nostru de cuvinte încurajatoare cu un „Iubita mea, ești OK?, pentru ca toți să ne dăm seama că implicarea Ancăi în acest proiect a însemnat foarte mult pentru ea și că încă avea nevoie de timp să se acomodeze cu realitatea că nu mai e acolo.
Anca, de ce ai acceptat să participi la „Uite cine dansează?
Anca: Pentru că sunt o fire foarte ambițioasă. Cred că cel mai mare câștig al meu a fost acela că am învățat să îmi depășesc niște limite, și fizice, și psihice, și că am rămas cu niște legături puternice de prietenie, în primul rând cu coregraful meu, Nicolae, și cu soția lui, dar și cu Ecaterina, coregrafa lui Alex Velea, o fată absolut minunată. Am văzut cum se lucrează la cote înalte și ce înseamnă o echipă de oameni profi care muncește într-un ritm infernal. Am învățat stiluri noi de dans pe care nu aș fi crezut vreodată că o să le fac. E foarte greu să dansezi, dacă nu ai o fundație, oricât de mică. Cel puțin pentru mine a fost foarte greu, dar am avut noroc de un coregraf foarte bun, care a avut multă răbdare și mult tact să mă învețe. Primele ore de dans au fost pur și simplu pași parcurși în pătrat, schematic, așa cum înveți un copil să țină creionul în mână. Totul a fost o luptă pentru mine, pe care cumva am câștigat-o demult. Cel mai mare regret e că nu mai sunt acolo, în emisiune. Nu mi-am propus niciodată să câștig, dar atât de mult m-a prins, încât mi-aș fi dorit să fiu în fiecare zi acolo.
Bănuiesc că familia se bucură că nu te mai duci la repetiții…
Anca: Da, îți dai seama! Sara a fost puțin afectată de veste. Era în balcon și am văzut-o cum îi șiroiau lacrimile. I-am zis: „Nu plânge, că mama nu plânge. Și ea mi-a zis: „Mama, oricum tu ești cea mai frumoasă!. Îmi scria tot timpul mesaje când eram la repetiții sau în emisiune: „Ești balerina mea! Ești minunea mea!. David mi-a dat un mesaj foarte haios aseară: „Mama, să nu-ți pară rău! Acum o să ne bucurăm mai mult de orele petrecute cu tine și, dacă vrei, mă duc să îl bat pe Sandu (n. red.: Sandu Lungu).. Au fost alături de mine cu toții. Când am luat decizia să lipsesc atât de mult de acasă, i-am consultat și pe ei. Cumva, Adi m-a înlocuit în perioada asta.

 

Am văzut că a fost prezent la toate emisiunile.
Adi: Am lipsit la una singură, pentru că eram plecat din țară.
Anca: Venea mereu pregătit cu trandafiri superbi, cu tot felul de bunătățuri, toate fetele leșinau când îl vedeau. Este foarte atent! Poate și ăsta e câștigul competiției: el a devenit mult mai atent cu mine. Asta cu florile, aproape în fiecare zi, a fost copleșitor. Contează mult moral să te susțină cineva foarte apropiat.
Adi, ți-ai făcut această strategie ca să o recucerești pe Anca?
Adi: Nu, n-a fost nicio strategie. Toate au ieșit în drumul meu… Eu doar le-am cules. Am simțit nevoia să îi duc o parte din lucrurile care o fac fericită, iar florile știu că o fac fericită.
Ce o mai face fericită?
Adi: Multe lucruri, inclusiv să danseze. Îi place să cânte, să asculte muzică, să se joace cu copiii, să lenevească, să doarmă, să stea la soare, să se bronzeze, să își cumpere haine frumoase, să primească daruri frumoase.
Acum, Anca, răspunde și tu la întrebare…
Anca: Ce îl face fericit pe Adi? Eu, în primul rând; cariera lui, atunci când compune lucruri frumoase; copiii și familia, liniștea pe care sper că reușesc să i-o dau câteodată… (spre el) Auzi, suntem doi caraghioși: tu bușit la buză, eu cu ochelarii pe ochi. (spre mine) De obicei, nu suntem așa…

 

ALINA BĂISAN Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Citeste continuarea in numarul de iunie al revistei VIVA! la standurile de presa din 1 iunie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton