Fosta campioană olimpică Andreea Răducan va deveni mămică!

 Oana Pantazi
.

Anul trecut, în octombrie, gimnasta Andreea Răducan își unea destinul cu omul de afaceri Daniel Tandreu, în cadrul unei ceremonii superbe de la care Viva! v-a oferit fotografii în exclusivitate. Acum, fosta mare campioană are un motiv de bucurie în plus – va deveni mămică!

Autoare, jurnalistă și comentatoare sportivă, Andreea Răducan a intrat și a rămas în sufletele noastre ca una dintre cele mai mari gimnaste. Medaliată cu aur  la JO de la Sydney din 2000 și multiplu medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale de gimnastică artistică, Andreea s-a retras din activitate, dar nu și din lumea sportului. Acum, la 33 de ani, Andreea intenționează să candideze la șefia Federației Române de Gimnastică, dar evenimentul cel mai important din viața fostei sportive de-abia de acum înainte urmează să se petreacă.

 

La doar 7 luni de la căsătoria cu Daniel Tandreu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani, Andreea și-a anunțat prietenii că este însărcinată. Sportiva a ținut secretă sarcina până acum, ea fiind deja însărcinată în 4 luni, micuțul sau micuța urmând să se nască, cel mai probabil, în luna octombrie. Gimnastele Cătălina Ponor și Monica Roșu s-au bucurat alături de prietena lor, Cătălina postând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care sunt toate trei lângă un urs uriaș de plus, alături de un mesaj cu dublu sens: „We will always have that kid inside us' („Întotdeauna va exista un copil în fiecare dintre noi').

 

Cătălina Ponor, Andreea Răducan și Monica Roșu

Pe pagina ei personală, Andreea scrie: „Pentru a deveni cea mai bună gimnastă din lume este nevoie de foarte multă muncă, de ambiţie, devotament şi pasiune pentru munca ta. Au trecut atâţia ani de când am păşit pentru prima dată într-o sală de gimnastică. Nici prin cap nu-mi trecea ce avea să mă aştepte. Un drum lung, frumos, cu sacrificii, momente de neuitat, lacrimi de bucurie şi multe, multe medalii'. Noi am spune că, pentru viitoarea mămică, adevăratul drum abia acum începe. Cu siguranță nu va fi unul ușor, dar va fi la fel de plin de bucurii și satisfacții. Felicitări, Andreea!

 

 

Oana Pantazi

Foto: Viva, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton