Lidia Buble şi Răzvan Simion – Despre prejudecăţi şi iubire după 2 ani de relaţie

 Florentina Liutic
.

Puține cupluri au generat în ultimii ani atâtea discuții, atâtea păreri împărțite, atâtea cuvinte grele. Și totuși, iată-i încă împreună, gata să sărbătorească cei doi ani de relație pe care îi împlinesc luna aceasta, dar și un succes profesional căruia atacurile i-au dat, în mod curios, mai mult combustibil. Le-am cerut să ne rezume acești doi ani, cu tot cu părțile neplăcute. Și au făcut-o. Cu deschiderea tipică celor care nu (mai) au nimic de pierdut.

La 5 dimineața, Răzvan iese pe întuneric din cameră, închide încet ușa, ca să nu o trezească pe Lidia, și pleacă la matinal. Când se întoarce acasă, pe la prânz, o trezește aducându-i micul dejun la pat. Așa începe o zi normală din viața lor mai puțin normală. Cel puțin de vreo doi ani, de când vestea relației, venită ca un fulger, a lăsat cu gura căscată o țară întreagă. Unii nu și-au revenit nici acum din mirare. Despre ei vorbește în interviu Răzvan, dar deocamdată să revenim la diminețile cuplului. La cea petrecută cu noi, mai precis, una dintre puținele în care Lidia se trezise și ea la 5 dimineața, pentru a merge în promovare la o emisiune de radio cu piesa recent lansată, „Eu voi fi. Nu părea, totuși, obosită. „Eu mențin atmosfera bună în casă, aduc energie pozitivă mereu și îl fac să zâmbească, mi-a explicat misiunea ei. A lui este să o protejeze, să o ferească de părțile urâte ale showbizului și să îi fie suport emoțional în carieră. Personalitatea ei veselă, solară, copilăroasă, potențează maturitatea și firea ușor cinică și oarecum ciufută (el a zis-o, nu eu) a lui Răzvan. Cât am stat cu ei, ba au avut conversații serioase, ba s-au tachinat, ba s-au alintat. Motiv pentru care cu greu am reușit să îmi încep interviul. De fapt, nici nu l-am început eu, ci prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani.
Răzvan: Lidia, zi-i că habar nu aveai cine sunt până să mă întâlnești.
Lidia: Da, nu auzisem de Răzvan și Dani, pentru că noi, la Deva, nu aveam televizor (n.r. Lidia provine dintr-o familie penticostală).

 

R: Nu aveți nici acum.
L: Eu nu știam nici măcar artiștii din România. În afară de Andra și de încă vreo doi, trei foarte vechi, nu mai știam pe nimeni. Am trăit în cu totul altă lume.
Răzvan, tu știai ceva despre ea, despre vocea ei, când a venit la voi în emisiune, în prima ei apariție TV?

R: Nu știam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!. S-a așezat pe canapea și am întrebat-o: „Ia zi, ce e cu moda asta?. Mi-e explicat că așa o cheamă pe ea. „Ia dă buletinul!. Și ea a cerut geanta din culise. Ce om își lasă geanta abandonată?! Și acum face la fel, își lasă pe unde apucă geanta cu telefoanele, banii.

L: Da, eu am foarte mare încredere în oameni.
R: I-am văzut buletinul, am rezolvat problema cu numele. Dar nu aveam cu cine să vorbesc, era stană de piatră, încremenise acolo. N-ai înțeles, era sfinxul! Eu întrebam, eu răspundeam. Am văzut că fata e ceea ce se numește „praf, nenică!, i-am zis: „Mulțumim, vă sunăm noi pe fix! și i-am transmis băiatului care se ocupă de invitați că nu vreau să o mai prind pe asta în viața ei aici. A fost un dezastru. Una pe care o chema Lidia Buble, care nu vorbea.
L: Da, tu nu știi de ce eram așa! Când le-am povestit oamenilor la ce emisiune mă duc, au zis: „Aoleeu, te duci la ăia doi! Să vezi ce or să îți facă!. Îmi era foarte teamă, m-am blocat, era prima dată în viața mea când apăream la televizor. Nu aveam niciun PR cu mine. Efectiv m-am dus singură, cu un taxi. Eu cu o geantă și un taxi.

 

Citeste continuarea in numarul de iunie al revistei VIVA! la standurile de presa din 1 iunie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton