Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani: „Așa cum îi plăceau lui”. Cum arată acum mormântul regretatului actor / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Văduva lui Iurie Darie a mers cu flori și lumânări și a tămâiat mormântul marelui actor. Regretatul artist a murit în noiembrie 2012 și dacă mai trăia, pe data de 14 martie, ar fi împlinit vârsta de 94 de ani. Cu lacrimi în ochi, actrița și-a amintit cum petrecea cu iubirea vieții ei, împreună cu mai mulți invitați, de ziua lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani. Anca Pandrea a fost la cimitir de ziua lui Iura. Actrița a plâns la mormântul regretatului actor și i-a aprins lumânări. De asemenea, văduva lui Iurie Darie i-a dus flori și a tămâiat locul de veci. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița și-a adus aminte cum petrecea de ziua marelui actor Iurie Darie și spune că nici acum nu-i vine să creadă că el nu mai este.

20230314_11314320230314_113143

Citește și: Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi. Cum se simte acum: „Am avut o hemoragie. Medicilor le este teamă să nu…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea a primit o factură uriașă la gaze. Câți bani trebuie să achite actrița: „Am de plată foarte mult, în valoare de peste…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Medeea Marinescu și ce trucuri de frumusețe are, la 48 de ani: „Nu am făcut o oră de sport în viața mea. La mine nu țin curele drastice, merge cu păcăleală' / EXCLUSIV

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Iulia Vântur, după ce s-a mutat în India: „Am dat cu capul de multe ori și m-a durut. Mi-au trebuit ani de zile în care…' / EXCLUSIV

Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani

Anca Pandrea i-a adus un omagiu emoționant lui Iurie Darie, pe 14 martie, data la care s-a născut regretatul actor. Actrița a plâns la căpătâiul lui Iura, iubirea vieții ei, și i-a adus flori și lumânări. Văduva actorului a mai fost la cimitir la o zi după sărbătoarea de mucenici. Atunci, ea a împărțit câțiva mucenici moldovenești, să-i dea de pomană lui Iura. Locul lui de veci este împodobit și acum cu fotografiile celor doi.

'Am venit la puiul meu, viața mea. Iubirea mea și sufletul meu. Oricum, mie nu îmi vine să cred că el este aici, jos. Pur și simplu nu pot să cred. 'Te iubește Anca mult.' I-am adus flori, cele de vineri s-au ofilit.', a spus Anca Pandrea cu ochii în lacrimi, la mormântul marelui actor Iurie Darie.

Iurie Darie ar fi împlinit vârsta de 94 de ani, dacă mai trăia. Văduva regretatului actor i-a tămâiat acestuia mormântul și i-a aprins o lumânare albă, în semn de omagiu. Pe lângă buchetul de garoafe, aceasta a cumpărat de la poarta Cimitirului Sfânta Vineri și un ghiveci de flori.

'Astăzi este ziua lui Iura. Am venit să-i aprind o lumânare și să-i tămâiez mormântul. I-am adus și flori, pe care le-am pus într-o vază, dar și un ghiveci cu flori, așa cum îi plăceau lui', a mai spus văduva lui Iurie Darie în Cimitirul Sfânta Vineri, la mormântul marelui actor.

Anca Pandrea: 'Petreceam de ziua lui Iura cu tort și șampanie'

Actrița Anca Pandrea a rememorat anii în care, de ziua lui Iura, petreceau acasă cu tort și șampanie, dar și foarte mulți invitați. Nu erau petreceri cu dans, însă în casa lor era foarte multă veselie.

'În trecut, petreceam de ziua lui Iura cu tort și șampanie. Nu dădeam petreceri dansante, dar era multă veselie în casă', a mai spus actrița, pentru viva.ro.

Anca Pandrea susține că francezii l-au lăudat pe marele actor, care a plecat la cer în noiembrie 2012. Aceștia au spus despre Iura că este cel mai complex actor din lume.

'Francezii au spus despre Iurie Darie că este cel mai complex actor din lume: cântă, dansează, desenează…. Trebuia Doamne Doamne să te mai lase puțin', a mai declarat actrița Anca Pandrea.

Anca Pandrea are de plătit facturi mari la gaze

Anca Pandrea are de plătit peste 900 de lei, după regularizare, la factura de gaze. Actrița susține că și în luna decembrie i-a venit o factură mare, în valoare de 740 de lei. Vedeta este speriată și nu înțelege de ce i-a venit atât de mult de plată și se gândește de pe acum cu groază la factura ce va veni cu consumul pentru luna februarie, când a fost și mai frig.

‘Am de plată foarte mult. Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei regularizare, probabil pentru luna ianuarie. În condițiile în care, în decembrie, am plătit 740 de lei. Ce regularizare este aceasta și de ce a venit atâta factura la … chiar nu știu! Nici nu vreau să mă gândesc cât va veni pentru luna februarie!’, a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Foto: VIVA, Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton