Rochițele șic, o alegere ideală pentru fetițele cochete

 advertising.ringier
.

Rochițele, mai ales cele mai elegante sau mai șic, sunt cu adevărat vedete atunci când vine vorba despre garderoba celor mai mici fashioniste. Rochițele șic pentru fetițe au un design atât de frumos, de elegant și de original, încât nu au cum să lase pe nimeni indiferent. 

Astfel că, găsești la Nannie cele mai adorabile rochițe elegante pentru fetițe pentru a crea cel mai frumos dressing, ludic,original, dar și modern. 

  1. Rochițele pentru fetițe: eternul feminin de la o vârstă fragedă

Fetițelor  le place foarte mult să poarte rochii alături de colanții sau ciorapii lor preferați. De ce fac acest lucru? Pentru că rochia, indiferent de croială, permite o mare libertate de mișcare și învăluie corpul în bumbac moale sau muselină ușoară. Întotdeauna elegantă, rochia pentru fetițe le rafinează gustul și le conferă, de la o vârstă fragedă, simțul culorii și dragostea pentru materialele frumoase. 

Nuanțe pastelate, dantelă ajurată, flori brodate, volănașe, fundițe sau paiete magice: detaliile prețioase, nuanțele pudrate și țesăturile cu reflexii schimbătoare sunt o alegere foarte bună. În acest fel, fetițele se vor simți prețioase și puse cel mai bine în valoare. Chiar și rochiile de fetiță pentru uzul zilnic sunt seducătoare prin croiala de calitate, culorile vesele și pline de prospețime și atenția deosebită acordată detaliilor. 

  1. Rochițe adorabile pentru fetițe, pentru ocazii mai speciale sau pentru cele mai frumoase momente din viața de zi cu zi

Ți-ar plăcea ca fetița ta să fie cea mai frumoasă atunci când se întâlnește cu prietenele sale sau când merge la o aniversare sau chiar la o nuntă? Sau pur și simplu ai vrea să o îmbraci în așa fel încât să se simtă cea mai frumoasă, dar și liberă să se miște în voie? Pentru viața de zi cu zi, dar și pentru evenimentele mai speciale, rochițele șic pentru fetițe sunt bine croite, sunt concepute în cea mai inteligentă manieră, cu materiale alese așa cum trebuie. 

Atunci când fetița ta se află în primele luni, o rochie pentru bebeluși facilitează schimbarea ei. Când fetița începe să tropăie și să meargă, o rochiță concepută cu grijă pentru confort îi lasă libertatea de a se mișca în voie.

Pentru cele mai speciale evenimente, rochiile pentru fetițe sunt împodobite cu paiete strălucitoare și detalii brodate… Vara, rochiile pentru fetițe șic sunt ușoare, confortabile, o adevărată mângâiere pe pielea delicata a micuțelor.

În ceea ce privește stilul, modelele colorate sunt în trend anul acesta. Dungile marinărești, motivele florale în stil Liberty, imprimeurile Wax, broderiile, volănașele, florile vintage… Totul este permis! Nu ezita și adoptă modele pe cât de colorate, pe atât de capricioase, atât timp cât fetiței  îi plac, asta e cel mai important. Va adora, fără doar și poate, să se simtă cea mai frumoasă și cea mai admirată!Rochițele șic pentru fetițe au puterea de a le face pe acestea să se simtă cele mai frumoase și cele mai apreciate, fără doar și poate. Le pun cel mai bine frumusețea naturală în valoare și eleganța înnăscută. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton