Anamaria Prodan îl roagă public pe Reghe să divorțeze urgent: „Să dea familiei ce a luat și să stea departe de noi”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu două zile la Judecătoria Buftea pentru a finaliza procesul de divorț. Se pare că întâlnirea a făcut-o pe impresară să răbufnească. Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede. Anamaria Prodan a fost scoasă din minți, după întâlnirea pe care a avut-o cu Reghecampf la tribunal. Aceasta a ieșit cu o serie de noi declarații cu privire la scandalul divorțului. Se pare că sexy-impresara este mai hotărâtă ca niciodată să pună punct căsniciei și își dorește să recupereze tot ceea ce Reghe i-ar fi luat!

Proces-divort-Prodanca-1-6Proces-divort-Prodanca-1-6

Aceasta a vorbit inclusiv despre motivele pentru care încă soțul ei refuză să divorțeze la notar. Ba mai mult, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a spus tot ceea ce o deranjează!

Citește și: Anamaria Prodan, despre averea care trebuie împărțită la partaj:'Reghe nu are de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră'

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Laurențiu Reghecampf în fața judecătorului, la procesul de divorț:„Uită-te la mine! Mă iubești de leșini!’

Citește și: Cine sunt băieții de la „Scuze Noi’.Au fost trimiși în finală de la iUmor, sezonul 12

Citește și: De ce a făcut Andreea Marin credit la bancă:„Nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție’

Anamaria Prodan îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze urgent

Anamaria Prodan îl roagă public pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede. Anamaria Prodan, la două zile de la întâlnirea la tribunal, a făcut un anunț public. Aceasta îl roagă pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede, de preferat, la notar. Mai mult decât atât, ea susține că și-a adus copiii la Judecătoria Buftea deoarece își doreau să îl vadă pe antrenorul Craiovei.

'Nu vrem să mai auzim de nimic! Mitocănia ia forme uriașe. Am adus copiii, căci și-au dorit să-l vadă după un an. Copiii mei nu mint. Sunt minunați! Le era dor. Altfel nu au cum să-l vadă. Decât la tv sau la procese. Nu are voie Reghe să ia decizii singur. (…) Vrem să scăpăm! Îl rog public să mergem la notar să semneze divorțul urgent! Să dea familiei ce a luat (jumătate) și să stea cât de departe de noi să nu ne mai târască numele în noroi. A făcut un copil cu femeia asta, să stea acolo și să nu și mai distrugă emoțional copiii vechi de care nu îi mai pasă', a spus ea pentru Antena Stars.

„Este împrumutat peste tot. Să-i fie rușine!'

Anamaria Prodan susține că nu este prima dată când îl roagă pe fostul său partener de viață să divorțeze la notar, într-un timp cât mai scurt. Ea îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că ar fi făcut împrumuturi foarte mari și că doar actuala sa iubită este de vină pentru întregul scandal. În ceea ce privește podcastul la care Reghe a participat, sexy impresara a avut de spus câteva cuvinte. Ea îl numește „penibil' pe antrenorul Craiovei.

'Ce dezvăluiri să mai fac eu!? Eu azi aflu de la toți cunoscuții adevărul despre amantele lui, despre ce bani căra amantelor în toți acești ani și cum râdeau toate de el. L-am rugat zilnic să vină să divorțeze! Nu vine de frică, pentru că nu are ce să ne mai dea înapoi! Problema e că nici el nu mai are, la rândul lui, nimic. A avut grijă cineva să nu-i mai lase bani decât de țigări! Este împrumutat peste tot! Nu s-a pomenit așa ceva în familia mea în istorie! Să-i fie rușine! Dar de astăzi, dacă nu divorțează la notar ne vedem nevoiți să facem apel altfel, pentru rezolvarea acestui lucru. Totul pe parte legală ca să nu ne mai pomenim cu altă plângere. Căci preocuparea de bază a lui Reghe este să facă plângeri penale subsemnatei! Nu mai vreau să am de a face cu el! Am tăcut și mă uitam cu copiii la podcastul lui. Penibil complet! Cel ce era interlocutor, de dragul raiting-ului îi punea întrebări de clasa 1 și se bucura că la ziua de naștere când Reghe răspundea. Profi tare!' Deci ca să închidem speculațiile !', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Nu vă scăpa niciodată Reghecampf'

Aceasta a mai adăugat că va face orice îi stă în putință pentru a-și primi înapoi averea pe care Laurențiu Reghecampf ar fi luat-o, la momentul despărțirii. Sexy impresara a ținut să puncteze și faptul că ea își dorește un divorț public, în timp ce antrenorul Craiovei vrea să facă totul cât mai discret.

EU, ANAMARIA PRODAN, MĂ ROG DE REGHE SĂ DIVORȚĂM LA NOTAR URGENT, CA SĂ POT SĂ IAU ÎNAPOI JUMĂTATE DIN CE A CĂRAT AMANTEI SAU AMANTELOR ! AM MUNCIT 17 ani fără pauză să las copiilor mei cum mi-a lăsat mama mea mie totul! Soțul, fără să visez pe cine am lângă mine, ne-a luat totul! Să fie foarte bine înțeles! Totul este al copiilor mei. Nu vă scăpa niciodată Reghecampf. Și o spun în fața țării! Eu și copiii vom lupta legal, toți, zi și noapte, să ne luăm munca înapoi de pe unde a transferat și cărat-o până la ultimul leu. Încă nu am vorbit noi foarte explicit despre ce e vorba la Reghecampf si ne rugăm de el să nu ne facă să vorbim toți în procesul pe care EU l-am cerut public! EL CERE DIVORT CU USILE ÎNCHISE! OARE DE CE? Păi nu mai iese în lume dacă familia vorbește. Iar la divort, fetele, sau mai bine zis, copiii lui vor povesti totul cu lux de amănunte. Șoc și groază, vorba celebră!'a adăugat ea.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf i-a făcut de râs familia

Sexy impresara a mai vorbit și despre modul în care ea consideră că Laurențiu Reghecampf i-a făcut familia de râs. Aceasta a declarat că ultima dată când a fost la un resturant, a auzit multe povești despre antrenorul Craiovei și actuala sa parteneră de viață. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan subliniază faptul că majoritatea fotbaliștilor o cunosc personal pe Corina Caciuc.

'Venea cu coada între picioare și noi, familia, îl iertam și îl ridicam și mai sus! Tot ca să scape de frustrări! Și da, ințelegea că viața este despre altceva! Nu despre prostituție și alte golănii. Dar toate astea l-au adus azi unde îl vede țara … lângă cine. Cu un copil pe drum care, vorba lui Bebeto și a prietenilor, nu știe dacă e al lui … Habar nu are dacă mai trăiesc copiii! Numai datorită mesajelor, mai deochiate câteodată, trimite o dată la foarte, foarte multe luni, 100 euro. Deci, gata cu speculațiile! Cu noi, acest om nu mai are ce să discute, căci în afară că ne-a făcut de râs familia și s-a făcut de râs la nivel internațional nu a reușit nimic notabil. A stat în vârful piramidei cât l-am ajutat noi și cât l-am cărat. Când l-am dus acolo Sus a făcut tot ceea ce știa el mai bine făcea.Să-și distrugă și a doua familie care i-a dat mii de șanse să și-o facă de ras și să se facă de râs cum s-a făcut toată viața în fața fetelor de oraș care-l cunosc toate și râd de el și în fața tuturor bărbaților țării. Și-a pus copiii în situații cumplite. Ultima dată am ieșit din restaurant de rușinea poveștilor despre amanta și despre el. Aflu că o cunosc majoritatea fotbaliștilor', a mai spus ea pentru sursa citată.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton