Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București: „Se pare că era oricum...”

 Miniosu Alexandra
.

Alina Pușcaș a avut o reacție publică despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Bogdan Drăghici, cel care s-ar fi autoincendiat în autoturism în fața instituției, avea o condamnare pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a spus că, în cazul în care acuzațiile sunt reale, crede că acesta ar fi făcut bine că a recurs la gestul din această dimineață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș a reacționat public, pe contul ei de Instagram, referitor la știrea cu bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Acesta s-ar fi autoincendiat în autoturism și a murit. În urma decesului lui a ieșit la iveală că el avea condamnare pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Vedeta de la Antena 1 a susținut că, în cazul în care acuzațiile sunt reale, consideră că bărbatul ar fi făcut bine că a ales să dispară.

alina-puscas-1alina-puscas-1

Miercuri dimineață, 6 aprilie 2022, un bărbat a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. Ulterior, s-a aflat că e vorba despre Bogdan Drăghici, cunoscut drept preşedintele Asociaţiei TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor). În urma impactului, acesta ar fi avut un schimb de replici cu paznicul, iar mai apoi s-ar fi autoincendiat în autoturism și a murit.

Citește și: Ce dietă ține Alina Pușcaș pentru a se menține în formă:”Nu ciugulesc nimic”

Citește și: A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei:”M-a cerut în căsătorie de trei ori”

Citește și: Răzvan Simion a plâns în direct pentru Adda:„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că…'

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în secret!Ceremonia a avut loc în Las Vegas

Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

După moartea lui Bogdan Drăghici au ieșit la iveală mai multe detalii șocante. Se pare că el avea o condamnare pentru că şi-ar fi abuzat sexual fiica. În 2019, acesta a fost reținut sub acuzația că și-ar fi violat fata vitregă în urmă cu câțiva ani. Faptele de care era acuzat atunci ar fi fost săvârșite pe parcursul a 4-5 ani. La acea vreme, plângerea ar fi fost depusă chiar de către de mama fetei.

Știrea cu moartea lui Bogdan Drăghici a ajuns și la urechile mai multor vedete din showbiz, printre care și Alina Pușcaș. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a susținut că, în cazul în care acuzațiile potrivit cărora bărbatul și-ar fi abuzat fiica sunt reale, ea consideră că a făcut bine că a recurs la gestul din această dimineață.

„Am stat și eu în același trafic, așa cum ați stat și mulți dintre voi, din cauza incidentului cu domnul care și-a dat foc și apoi a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei. În cazul în care acuzațiile sunt reale și omul și-ar fi abuzat din toate punctele de vedere fiica, îl susțin, bine a făcut. Nu ai cum! E un subiect atât de sensibil partea asta cu copiii, încât…

(…) Se pare că era oricum abuzator de profesie', a spus Alina Pușcaș la InstaStory.

„Foarte bine că a ales varianta să dispară'

Alina Pușcaș a susținut că Bogdan Drăghici ar fi trebuit să protejeze copiii, mai ales că era preşedintele Asociaţiei TATA, nu să-și abuzeze fiica vitregă, după cum acesta ar fi făcut în trecut.

„Foarte bine că a ales varianta asta să dispară. Oricum, în închisoare, abuzatorii de copii nu au multe zile. (…) Groaznic!!! Mai avea și acest job unde ar fi trebuit să protejeze copiii, nu să îi abuzeze! Groaznic!', a continuat vedeta.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton