Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată: „Am să aduc martori ca să...”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan va sta față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată. Cele două se vor întâlni la tribunal săptămâna viitoare, după ce actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a acuzat-o pe impresară că s-ar fi folosit de numele ei și că ar fi denigrat-o în public. Iată ce mesaj a avut agentul FIFA pentru antrenor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În curând, Anamaria Prodan va sta față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată. Actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a luat această decizie, susținând că impresara s-ar fi folosit de numele ei, că ar fi denigrat-o și că i-ar fi adus acuzații dure. Acestea urmează să se întâlnească la tribunal chiar săptămâna viitoare.

anamaria-prodan-proces-corina-caciuc-2anamaria-prodan-proces-corina-caciuc-2

Pe 4 aprilie 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut al doilea termen în procesul de divorț. Săptămâna viitoare, impresara urmează să se întâlnească și cu iubita lui Reghe, într-un alt proces. Corina Caciuc a dat-o în judecată, aducându-i diferite acuzații.

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei'

Citește și: Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București:„Se pare că era oricum…'

Citește și: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată

Anamaria Prodan a declarat că va aduce martori în procesul cu Corina Caciuc, de săptămâna viitoare. Aceasta a avut un mesaj și pentru Laurențiu Reghecampf.

„Săptămâna viitoare am proces cu … căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez.

Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțelegă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani, nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi forever. De râsul tuturor bărbaților! Și de râsul fetelor de oraș!', a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

În continuare, Anamaria Prodan a susținut că nu vrea „să-și bată capul' cu iubita lui Reghe.

„… lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe, era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este ziare la fotografiile cumplite ale ei (…).

(…) Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea', a continuat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe

La al doilea termen al procesului de divorț, Anamaria Prodan a susținut că și-ar dori ca ea și Reghe să divorțeze la notar, însă el ar fi refuzat. Acum, impresara a spus că „îl roagă' pe antrenor să vină să divorțeze. Fiica Ionelei Prodan consideră că antrenorul ar fi „supus' în fața Corinei Caciuc și că i-ar fi frică de aceasta din urmă.

„Si îl rugăm, din nou, public, să vină să divorțeze. După îi e greu să mai stea cu bani de țigări în buzunar dacă … vede că nu vrea să divorțeze. V-am spus, el este super supus și când … ridică tonul îi stă inima.

Vorbește despre copii? Păi poate îl învață cineva că divorțează de Anamaria, nu de copiii lui. Nu ai cum să învrăjbești frații între ei. Nu ai voie ca părinte să faci așa ceva! Dimpotrivă, tu ai datoria să-i aduni pe toți în jurul tău. Reghe a adunat în jurul lui fete de oraș. Le deschidea afaceri pe banii familiei și după, alea îl țineau acasă la nevastă', a conchis impresara.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton