Alex Bodi a fost plasat din nou sub control judiciar. Avocatul afaceristului: „Se va judeca și...”

 Miniosu Alexandra
.

Alex Bodi a fost plasat din nou sub control judiciar. Avocatului omului de afaceri, Radu Marinescu, a făcut primele declarații în acest context. Conform spuselor lui, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în această situație după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă. Iată despre ce este vorba mai exact!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost plasat din nou sub control judiciar. Potrivit Spynews.ro, omul de afaceri are iar probleme cu legea, după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă. Avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu, Radu Marinescu, a explicat în detaliu cum s-a ajuns aici.

alex-bodi-1alex-bodi-1

Alex Bodi fost plasat din nou sub control judiciar, după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă la Parchet. Potrivit sursei menționate anterior, afaceristul abia ce scăpase de această măsură săptămâna trecută, dar se pare că nu pentru multă vreme.

Citește și: Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi:”Nu vezi la toată lumea asta…”

Citește și: Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:”Ne-am intersectat privirile și…”

Citește și: Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată:„Am să aduc martori ca să…'

Citește și: Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București:„Se pare că era oricum…'

Alex Bodi a fost plasat din nou sub control judiciar

Avocatul lui Alex Bodi a confirmat informația, mai exact că s-a judecat contestația formulată de DIICOT. Potrivit spuselor lui Radu Marinescu, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj.

„Da, s-a judecat contestația formulată de DIICOT, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj care apreciase că trebuie revocat controlul judiciar față de Alex Bodi și alte persoane care sunt acuzate în dosar.

Curtea de Apel Craiova a apreciat că, față de stadiul actual al procedurii și de împrejurarea că dosarul va fi trimis la curtea de apel pentru contestația de cameră preliminară, se justifică în continuare menținerea controlului judiciar. Deci, în estență, a fost admisă contestația DIICOT și se va menține în continuare controlul judiciar', a declarat avocatul lui Alex Bodi la Antena Stars.

Ce a declarat avocatul afaceristului

Printre altele, avocatul lui Alex Bodi a susținut că afaceristul a respectat mereu măsurile din cuprinsul controlului și că la fel se va întâmpla și acum. Despre această contestație, Radu Marinescu a spus că se va judeca și ea, în curând, la Curtea de Apel.

„Vreau să precizez că, Alex a respectat cu strictețe măsurile din cuprinsul controlului și că această situație nu va afecta cu nimic, în modul în care el se comportă în continuare față de procesul în care e implicat.

Se va judeca și această contestație, la Curtea de Apel, este cea mai importantă contestație în faza de cameră preliminară, așteptăm să vedem motivele parchetului și apoi, bineînțeles, și opinia instanței', a mai susținut avocatul Radu Marinescu.

Alex Bodi se iubește cu Ema Uta, de mai bine de 8 luni

Alex Bodi și Ema Uta sunt împreună de mai bine de opt luni. Recent, ea a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. Conform spuselor tinerei, privirile li s-au intersectat prima dată într-un restaurant, în București, iar apoi el i-a scris pe Instagram.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.

M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă’, a spus Ema Uta, mai demult, la Teo Show.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton