Sarah, fiica Anamariei Prodan, replică dură pentru Reghe: "Te faci din ce în mai mult de râs"

 Dumba Gabriela
.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, i-a dat o replică dură lui Laurențiu Reghecampf, cel pe care l-a considerat tată mai bine de 20 de ani. Sarah Dumitrescu i-a transmis lui Reghe că toată lumea încă îl mai iubește, chiar dacă a decis să destrame căsnicia cu mama ei, dar că se face de râs prin felul în care se comportă de câteva luni încoace.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, este cu adevărat șocată de ceea ce se întâmplă între Laurențiu Reghecampf și mama ei. Tânăra de 22 de ani i-a transmis un mesaj celui pe care l-a considerat tată, pe cât de emoționant, pe atât de dur.

780780

Ce i-a transmis Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, lui Reghe

Revoltată și indignată de comportamentul lui Reghe, față ea și întraga ei familia, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a explicat că mama ei a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l susține, însă el și-a ales singur soarta.

Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…)

Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs …, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena Stars.

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară!Primele imagini cu soția „Domnului Rimă’ însărcinată

Citește și: Maestrul Gheorghe Zamfir, implorat să rămână în Franța:„Mi-a fost mai mult dor de țărâna de acasă

Citește și: Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor:’Sunt în șoc’

Sarah Dumitrescu și familia ei se roagă pentru Laurențiu Reghecampf

Atât Anamaria Prodan, cât și Sarah și întreaga familie, se roagă neîncetat pentru Laurențiu Reghecampf. Fiica cea mică a impresarei a mărturisit că Reghe încă nu realizează în ce s-a băgat și ce greșeli face.

„O să ne rugăm pentru el toată viața poate Dumnezeu Îl ajută să vadă ce greșeli uriașe a făcut cât l-am ajutat toți, mai ales mama cât a tăcut și a înghițit, cât l-a iubit și divinizat”, a mai spus fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Sarah Dumitrescu a fost extrem de afectată când a mers la procesul de divorț dintre mama ei și celebrul antrenor, unde s-a întâlnit și cu Luca Reghecampf, de la care se aștepta că poarte un dialog decent cu ea, ceea ce nu s-a întâmplat.

'Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat.

Am fost și încă sunt (n.r. dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat', a spus Sarah atunci.

Fiica Anamariei Prodan este convinsă că Reghe îi iubește pe toți

Sarah Dumitrescu mai spune că știe că Laurențiu Reghecampf încă o iubește pe ea și pe frații ei, dar ar vrea să-i și arăte acest lucru și să se întâlnească cu ei.

'Sunt dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut el, dar până la urmă e viața lui. Eu sunt alături de mama și o susțin pe ea, iar pentru el sper că a făcut alegerea potrivită și sper să fie fericit.

Mama e o femeie foarte puternică nu cred că am văzut-o vreodată să plângă. Suferă, normal că suferă, au fost împreună aproape 15 ani.

El de iubit cred că ne mai iubește, dar aș vrea să simt că mă iubește. Să vină să mă vadă că sunt în București de aproape o lună întreagă și n-am primit niciun mesaj', a mai spus Sarah Dumitrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton