Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în procesul cu soțul ei. Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan are prima victorie în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorului i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce Judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a decizie pentru pensia alimentară. Între cei doi foști parteneri au existat multe neînțelegeri cu privire la bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a primit vești proase din partea instanței. Antrenorului i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce judecătoria a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară. Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online după ce autoritățile au decis ca fiul ei, Bebeto, să primească mai puțini bani decât a cerut ea.

reghe si proancareghe si proanca

Laurențiu Reghecampf si Anamaria Prodan au avut numeroase conflicte din pricina banilor. Este prima victorie pe care impresara o obține în procesul cu încă soțul ei. La câteva zile de la bătaia cu celebrul antrenor, instanța a decis ca acestuia să-i fie pus sechestru pe bunuri.

Citește și: Mărturii surprinzătoare făcute preotul Visarion Alexa, în trecut:”Soția mea are 40 de ani, dar arată ca de 18″

Citește și: Adelina Pestrițu, prima reacție după arestarea nașului ei pentru trafic de droguri:„Drumurile noastre și relația noastră circumstanțială s-a încheiat destul de repede'

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:”Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult”

Citește și: Roxana Blenche este însărcinată.Cine este iubitul fostei concurente de la Chefi la Cuțite

Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în instanță, în procesul cu Reghe. Antrenorului i s-a pus sechestru pe bunuri

Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri. Este prima victorie a Anamariei Prodan,după ce Judecătoria Buftea a decis să respingă cererea de suspendarea a hotărârii pentru pensia alimentară.

Între cei doi foști parteneri au exista numeroase conflicte din cauza banilor. Antrenorul trebuia să-i plătească lunar o sumă de bani lui Bebeto, fiul pe care îl are cu impresara. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan declara că, Reghe îi datora fiului său suma de 50.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf, sechestru pe bunuri

Anamaria Prodan declara în trecut că încă soțul ei îi datora fiului ei suma de 50.000 de euro. Impresara voia ca Reghecampf să-i plătească lui Bebeto să plătească 15.000 de euro, dar instanța a stabilit atunci ca antrenorul să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro lunar.

Acum, Judecătoria Buftea a decis ca lui Reghecampf să i se pună sechestru pe bunuri și a respins cererea de suspendare a decizie pentru pensia alimentară.

Anamaria Prodan: „Copilul meu nu e bătaia de joc a lui Reghecampf”

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online cu privire la pensia alimentară pe care Reghecampf ar trebui să o ofere fiului său. Instanța a decis ca antrenorul să-i ofere o sumă de bani mult mai mică decât ar fi cerut impresara. Vedeta a declarat ulterior că nu își mai vrea nimic din partea lui Reghe.

Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton