Costel Bojog, prima declarație după ce i-a luat locul lui Mihai Bendeac la iUmor: "N-am scăpat de roast-urile usturătoare, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Costel Bojoc i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor și a dezvăluit cum s-a simțit în primele zile în noul rol. Comediantul va continua căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 13 alături de Delia, Cheloo şi juratul-surpriză al fiecărei ediţii iUmor, începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a fost câțiva ani jurat în emisiunea „iUmor', difuzată la Antena 1. A făcut echipă sezoane la rând cu Delia și Cheloo, însă actorul a decis să nu mai apară în acest proiect și în locul lui a venit Costel Bojoc.

32413241

Costel Bojoc, despre rolul de jurat la iUmor în locul lui Mihai Bendeac

„Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților.

Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!', a mărturisit Costel.

Schimbarea a fost anunțată oficial chiar în timpul trailerului cu numărul 6 din sezonul 13 al emisiunii iUmor. Costel Bojoc mai face parte dintr-o emisiune la Antena 1, mai exact din „Stand Up Revolution', show ce a ajuns la cel de-al doilea sezon.

Audițiile sezonului 13 continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Maia Morgenstern.

Actriţa nu va scăpa nici ea de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin.

Citește și:Cu cine a fost înlocuit Mihai Bendeac la iUmor:’Juratul permanent de acum înainte este…’

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul:’Cu ochii rupți, bătut de nevastă…’

De ce a plecat Mihai Bendeac de la iUmor

Mihai Bendeac a fost câțiva ani jurat în emisiunea „iUmor', difuzată la Antena 1. A făcut echipă sezoane la rând cu Delia și Cheloo, însă zilele trecute, cancan.ro a scris că actorul a rupt contractul pentru show, că nu mai apărea în acest proiect.

Mihai Bendeac nu a comentat plecarea lui de la iUmor, așa că se fac speculații privind motivele plecării sale de la Antena 1.

Potrivit Cancan, Bendeac ar fi avut un scandal cu producătorii emisiunii care ar fi vrut să publice o înregistrare pentru care Mihai nu și-a dat acordul. Într-una dintre pauze, Mihai Bendeac ar fi urmărit un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie.

Juratul „iUmor' îl lua la mișto pentru atitudinea lui. El ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în fapt, bunul său prieten, urmând ca apoi Antena 1 să difuzeze imaginile pe post.

Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!', ar fi spus actorul, conform sursei citate mai sus.

Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord și de aici ar fi pornit scandalul, scrie sursa precizată mai sus. „Momentan nu pot comenta', a spus Mihai Bendeac pentru Fanatik.

„Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă', a declarat actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton