Cine e bărbatul care a filmat bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan și nu a intervenit să-i despartă

 Dumba Gabriela
.

Toată lumea se întreabă cine e bărbatul care a filmat bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan și nu a intervenit să-i despartă, după ce în spațiul public au apărut imagini greu de privit. Zilele trecute, în plină stradă, Anamaria Prodan și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-au mușcat, zgâriat, tras de păr și lovit, fără ca cineva să intervină între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, iar imaginile care surprind momentul au ajuns în presă. La finalul clipului în care cei doi se bat, impresara întreabă „ai filmat?” și toți cei care au văzut momentul se întreabă cine a fost persoana care a filmat bătaia.

43423-443423-4

Cine a filmat bătaia dintre Reghe și Prodan și nu a intervenit să-i despartă

După ce unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au acuzat-o pe Anamaria Prodan că a regizat bătaia cu Reghe și l-a provocat intenționat pentru a-l filma când o lovește, impresara a lămurit situația.

Anamaria a explicat cine a filmat bătaia dintre ea și soțul ei și de ce la fața locului se afla persoana respectivă cu telefonul pregătit, ca și când știa că urmează un episod violent.

„Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el”, a declarat Anamaria Prodan după ce au apărut imaginile în spațiul public.

Anamaria Prodan a declarat apoi că și finul său a fost bătut, vineri 23 septembrie, de antrenorul Laurențiu Reghecampf pentru că a filmat bătaia din stradă dintre cei doi.

Bărbatul a depus o plângere la sediul poliției Snagov în care se fac în prezent cercetări pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, a transmis Poliția Ilfov, într-un comunicat.

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe', a spus Anamaria Prodan, duminică, la Antena 3.

Finul impresarei a mers tot vineri la poliție unde a depus o plângere pe numele antrenorului.

„La sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare', a transmis Poliția Ilfov.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat’

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ajuns și el la INML, după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul s-a ales cu mai multe răni

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan: „Niciodată nu am dat în Ana!'

Ce spune Anamaria Prodan despre bătaia cu Reghe

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecamf a pornit scandalul, intrând în locuința sa din Snagov băut.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan', a mai spus Anamaria Prodan.

Mai mult, impresara spune că episodul de vineri seara s-a mai repetat și în trecut.

„Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj', a mai spus Anamaria Prodan, adăugând că a fost la Medicină Legală după bătaie.

Anamaria Prodan a mai făcut două plângeri pe numele lui Reghe

Anamaria Prodan a făcut, în luna februarie, o plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva soţului său, Laurenţiu Reghecampf, Poliţia Ilfov precizând că nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu.

Anamaria Prodan a primit un formular pentru a cere instanţei un ordin de protecţie, dar într-un final a făcut cerere pentru retragerea plângerii prealabile.

„La data de 21 februarie a.c., femeia a depus la sediul Poliției Stațiunii Snagov o plângere penală prealabilă, prin care îl reclama pe soțul său, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. În această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citații aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citație, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulat anterior împotriva soțului său', a transmis Poliția Ilfov, duminică, într-un comunicat de presă.

O altă plângere a fost depusă la sediul poliției Snagov la finalul anului 2021 în care îl acuza pe antrenor de furt.

„La data de 23.12.2021, la sediu Poliției Stațiunii Snagov a fost înregistrată plângerea prealabilă a femeii respective, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și înaintată la Poliția Stațiunii Snagov, prin care persoana vătămată a sesizat aspecte privind comiterea infracțiunii de furt de către soțul ei', a mai precizat IPJ Ilfov.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton