Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf în ziua botezului: "Îi urăm celui mic..."

 Oana Pantazi
.

Deși cu o zi în urmă, între ea și fostul ei soț a avut loc o altercație care a avut un deznodământ urât, Anamaria Prodan a transmis un mesaj neașteptat pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf chiar în ziua botezului, însoțit de o poză de familie veche, în care apărea alături de antrenor și de copii. Iată ce a scris impresara!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, care a fost creștinat duminică, deși cu doar o zi în urmă între ea și fostul ei soț a avut loc o altercație violentă în plină stradă. Iată ce a transmis impresara în social media, alătur de o poză de familie emoționantă!

a3-11a3-11

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru fiul lui Laurențiu Prodan în ziua botezului

Duminică, pe 26 septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul la Clubul Diplomatic din Capitală. Anamaria Prodan a luat pe toată lumea prin surprindere postând un mesaj pentru micuțil Liam, deși cu scurt timp înainte ea și Laurențiu Reghecampf au avut o altercație violentă în plină stradă, care s-a încheiat cu declarații la Poliție. Cu toate acestea, a doua zi, impresara s-a arătat dornică să îngroape securea războiului. Drept urmare, Anamaria a postat o imagine de arhivă în care apare alături de Laurențiu Reghecampf și copii, când erau mici, însoțit de un mesaj pacifist.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Îi e frică de partaj”

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:Te iubește tata mult

Citește și: Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie: „Multe cupluri se despart de la asta”

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocațîi vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot”, a scris Anamaria Prodan în nea;teptatul mesaj pentru fiul lui Laureníu Reghecampf.

„Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!”

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru fiul lui Laurențiu Prodan în ziua botezului. După ce conflictul dintre ea și Laurențiu Reghecampf a fost difuzat pe toate canalele media, Anamaria Prodan a luat decizia de a intra în silenzio stampa, luând decizia de a nu mai interacționa cu presa în această privință și de a nu-și mai pune viața personală pe tapet, ca până acum.

„Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că-și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan Reghecampf', a mai scris anamaria Prodan în mesajul transmis.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, bătaie în plină stradă

În cursul zilei de vineri, Anamaria Prdan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, după ce discuția dintre ei a degenerat. Întregul conflict a fost filmat, iar imaginile s-au viralizat în scurt timp.

„A venit să-și exercite dreptul să-și vadă copilul, dar a venit, de fapt, să-și amenințe copilul și atât. A început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că-l omoară, ne amenință cu moartea pe toți. A intrat în casă fără acordul nimănui, direct, prin efracție, uite așa”, a declarat Anamaria Prodan.

În scurt timp, lucrurile au degenerat, iar cei doi soți s-au luat la bătaie.

„Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl bați pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în față, sari în mașină peste el, ce am putea noi să facem, să-l lăsăm să ne bată, să ne târască? M-a târat, a vrut să dea în mine. Ajunge! Uită-te cum îmi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon”, spunea Anamaria în filmare.

În cele din urmă, scandalul s-a încheiat la Poliție, unde Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu ordine temporare de restricție, pentru urmatoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul… dar și cu dosare penale pentru violență în familie.

A doua zi, Anamaria Prodan a transmis totuși un mesaj pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf, în ziua botezului.

Foto: Instagram, fanatik.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton