Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe, înainte să se bată în plină stradă: "El mă șantajează cu înregistrări de acum trei ani ani"

 Dumba Gabriela
.

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghe, înainte să se bată în plină stradă. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o discuție înainte să se bată, una pe un ton mai ridicat, ce-i drept, însă nu părea a fi un scandal în toată regula. Apoi, brusc, Reghe a lovit-o, urmând o bătaie parte în parte de aproximativ două minute, printre mașinile aflate în trafic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În plin proces de divorț, Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în stradă, sâmbătă, și au ajuns la sediul poliției din Snagov. Gigi Becali regretă situația prin care trece acum antrenorul lui Neftchi Baku și i-a transmis prin intermediul presei că va avea mereu ușa deschisă la FCSB.

anamaria-prodan-reghe-intimi-2anamaria-prodan-reghe-intimi-2

Ce spune Gigi Becali despre bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan

Reghecampf și Anamaria Prodan au primit ordine temporare de restricție și le-au fost întocmite dosare penale pentru deranjarea ordinii publice.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea', a reacționat Becali când a auzit de conflictul dintre Anamaria Prodan și antrenor.

„Tot timpul el va fi pentru noi un om aparte”, a mai spus Gigi Becali potrivit sport.ro despre Laurențiu Reghecampf, semn că antrenorul are oricând ușa deschisă la FCSB.

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Popescu e însărcinată cu al treilea copil:'E obositor, e greu, e minunat'

Citește și: Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere:'A înțeles din prima'

Ce i-a arătat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pe telefon înainte de bătaie

În clipul înregistrat de finul Anamariei, la ordinul agentului, se vede cum cei doi discută în stradă, iar impresarul îi arată pe telefon ceva lui Reghecampf. Antrenorul a încercat să părăsească discuția, cu mâinile la spate, însă Anamaria s-a pus în calea lui, iar situația a început să degenereze, ajungându-se la lovituri cu pumnii.

După bătaia din stradă, Anamaria Prodan a ieșit public pentru a explica ce i-a arătat lui Laurențiu Reghecampf pe telefon, în plină stradă, înainte de a se declanșa scandalul uriaș.

'Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul.

Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el', a spus Anamaria Prodan, potrivit realitatea.net.

Anamaria Prodan a mai spus și cum a suferit în trecut pentru a-și salva căsnicia.

'Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia.

El mă șantajează cu înregistrări de acum trei ani ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă', a mai spus Anamaria Prodan.

Reghecampf nu ar refuza o nouă colaborare cu Gigi Becali și FCSB

Laurențiu Reghecampf antrenează în Azerbaidjan, dar e dispus să vină pentru a treia oară la FCSB. Reghecampf spune că nu a negociat cu Gigi Becali preluarea echipei, dar este foarte sigur că atunci când o va face, cei doi vor ajunge la un acord.

Reghecampf a antrenat FCSB în două 'mandate'. În primul, între 2012 și 2014, a reușit să câștige două titluri de campion al României. A urmat o experiență în Arabia Saudită și una la Litex Lovech, după care s-a întors pe banca actualei vicecampioane.

Între 2015 și 2017, Reghecampf nu a reușit să câștige titlul, cu toate că a fost foarte aproape. Viitorul a câștigat primul titlu din istorie în 2017, la golaveraj, în fața FCSB-ului.

În prezent, Reghecampf este antrenorul azerilor de la Neftchi Baku, unde a semnat un contract valabil până în 2024.

„Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat!

Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!', a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton