Anamaria Prodan a apelat la un specialist ca să-i analizeze declarațiile și gesturile lui Reghecampf: „Întotdeauna cu ochii în pământ, mișcările astea…”

 Borcilă Andreea
.

Anamaria Prodan a apelat la un specialist ca să-i analizeze declarațiile și gesturile lui Reghecampf. Dezvăluirea a fost făcută de către impresară în plin proces de divorț de antrenor. De curând, Anamaria Prodan a recunoscut că a stat de vorbă cu un specialist în comunicarea nonverbală pentru a afla ce anume ar ascunde încă actualul ei soț. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a apelat la un specialist ca să-i analizeze declarațiile și gesturile lui Reghecampf. Anamaria Prodan a apelat la ajutorul specialistului, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Împreună cu un analist comportamental, agentul FIFA a analizat declarațiile și gesturile făcute de Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

anamaria prodan regheanamaria prodan reghe

Acum o lună, antrenorul Universității Craiova a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, care a durat câteva ore și a rămas multe zile în topul celor mai vizionate videoclipuri. Până acum, podcastul a strâns peste 2 milioane și jumătate de vizualizări.  

Citește și: Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște:„Am solicita

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț:„Amândoi întotdeauna pentru…'

Citește și: Andreea Mantea, nevoită să-și învețe băiatul să-i facă injecții, ca să-i salveze viața:„El mă moștenește, din păcate' 

Citește și: Au trecut 9 ani de când a murit Mica de la Abracadabra.Mesajul emoționant al Magicianului Marian Râlea

Anamaria Prodan a apelat la un specialist ca să-i analizeze declarațiile și gesturile lui Reghecampf

Invitat la podcastul lui Măruță acum câteva săptămâni, Reghecampf a dat oficial primele declarații, referitor la divorțul dintre el și agentul FIFA. Fostul fotbalist e o apariție discretă când vine vorba despre interviuri și, practic, atunci a avut un drept la replică după aparițiile publice ale Anamariei Prodan.

Laurențiu Reghecampf a stat față în față cu prezentatorul, iar în culise a fost și Corina Caciuc, iubita lui care în curând îl va face tată pentru a treia oară. 

În podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a afirmat că Laurențiu Reghecampf ar fi influențat mult de actuala parteneră. Anamaria Prodan a spus că a urmărit atent cu un profiler pentru a descifra gesturile și declarațiile soțului.

Anamaria Prodan: „Genul, știi, de ochii în pământ întotdeauna, mișcările astea tipice…'

Impresara a apelat la un specialist pentru a o ajuta să descifreze ce ar fi spus Reghecampf în podcastul lui Măruță. Vedeta a recunoscut asta abia acum, fiind invitată la podcastul lui Drăghici.

„Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf? Că atunci când eu l-am cunoscut pe Reghecampf nu știa nimeni de el. Nu vorbea nimeni de el. Eu am construit pentru el ceva unic. Ceva și dacă se mai naște de acum încolo de o mie de ori nimeni n-o să-i mai dea. (…)

Problema e că noi am încercat să-l salvăm. (…) El e și genul ăsta, îi e foarte frică, el când găsește pe cineva genul ăsta de … el nu mai mișcă. E exact ce e mai rău pe pământ. Dacă îl mai are la mână și cineva, pffu, atunci e nenorocire, nu vorbește, nu scoate un cuvânt.

Nu știu dacă te-ai uitat la un podcast unde a fost el și mă uitam cu cineva care este profiler de meserie și-mi spunea: Uite, el fiecare cuvânt pe care îl spune, el se uită în stânga, unde e … : Am voie, pot să spun?' (n.r explică modul cum s-ar fi raportat Reghecampf la Corina Caciuc). Genul, știi, de ochii în pământ întotdeauna, mișcările astea tipice…', a spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton