Lidia Buble recunoaște că le-a dat bătăi de cap părinților săi: „Tata știa că are o oaie neagră în familie”

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble recunoaște că le-a dat bătăi de cap părinților săi. Cântăreața își asumă totul și mărturisește că tatăl ei, care este pastor, a considerat că familia sa numeroasă are și o „oaie neagră'. Deși chiar ea se recomandă drept „copilul rebel' al familiei sale, artista are o relație foarte bună cu cei dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble recunoaște că le-a dat bătăi de cap părinților săi. Lidia Buble se recomandă drept „copilul rebel' și spune că tatăl său, pastor, a avut mari emoții când ea a decis să facă muzică. Se temea ca nu cumva Lidia să se piardă, dar cântăreața spune că nu s-a întâmplat acest lucru, iar tatăl său este acum fericit că ea a rămas la fel de credincioasă.

BUBLE-1068×605-1BUBLE-1068×605-1

Lidia Buble recunoaște că le-a dat bătăi de cap părinților săi

Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd.

Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă!', a declarat Lidia Buble pentru Na, CANCAN!', de pe canalul de YouTube „Cancanoficial'

Lidia Buble a muncit în cimitir, cot la cot cu tatăl său

În aceeași emsiune online, Lidia Buble a dezvăluit și modul în care și-a dorit de mică să fie independentă, câștigându-și banii cu trudă și seriozitate. Artista a ajuns chiar să lucreze alături de propriul tată într-un loc care pe mulți îi sperie…de moarte.

Am lucrat cu tata în cimitir, într-o vară. Toată vacanța mea de vară, toți copiii, toți colegii, inclusiv frații mei, mai mergeau pe la ștrand, mai făceau una, alta. Eu am preferat să îmi fac un bănuț, să am banii mei, pentru că am fost o persoană independentă de când mă știu și îmi place să fie bani munciți de mine.

Eu am știut ce înseamnă munca de mică. Și tata mi-a spus: „Dacă vii cu mine în cimitir și mă ajuți în fiecare zi”, primeam un milion pe zi de la tata!', a mai declarat Lidia Buble.

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…’

Citește și: De ce apare Kate Middleton cu degetele bandajate mereu.Boala de care ar putea suferi Ducesa de Cambridge

Citește și: Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian:„S-a dezbătut succesiunea’

Lidia Buble, criticată când s-a cuplat cu Răzvan Simion

Lidia Buble a fost aspru criticată atunci când s-a cuplat cu Răzvan Simion. Relația lor a durat așa cam jumătate de an.

În mai 2016, Răzvan Simion avea să pună punct mariajului cu Diana, la notar.

Ulterior, după cinci ani de relație, Lidia Buble a pus punct relației cu Răzvan Simion pentru că acesta nu ar fi vrut să se însoare și să aibă copii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton