Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România: „Nu am crezut vreodată că voi ajunge să plâng după...”

 Borcilă Andreea
.

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Antrenoarea de înot a părăsit competiția de supraviețuire acum o săptămână. Deși condițiile au fost unele grele, de la statul în aer liber la mâncarea puțină și fluctuațiile de temperatură, fosta colegă de la echipa Vulturilor își amintește cu bucurie de întreaga experiență. Mai mult, ea a trecut și prin schimbări majore în concurs: a trecut de la echipa albastră la cea roșie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Mihaela Stan a fost eliminată de la Survivor România acum o săptămână, în ediția din 12 aprilie. Din cei trei nominalizați, Doru Răduță, Alexandra Duli și Mihaela Stan, cea din urmă a primit cele mai puține voturi de la cei de acasă. Tânăra era de puțin timp în Republica Dominicană și a trecut prin mai multe schimbări. 

mihaela-stan-eliminata-survivor-6mihaela-stan-eliminata-survivor-6

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Față de ceilalți colegi eliminați de la Survivor România, Mihaela Stan este prima care recunoaște că experiența din junglă nu a fost atât de grea pentru ea. În schimb, a simțit pe pielea ei ce înseamnă să-ți fie foame și să ai resurse de hrană care abia să-ți ajungă de la o zi la alta. 

Citește și: Cine este Mihaela Stan de la Survivor.Meseria o va ajuta foarte mult în concurs

Citește și: Mihaela Stan, eliminată de la Survivor:”Nu mă bucur că plec”

Citește și: Cine este Alexandra Croitoru, care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.La 15 ani, tânăra este însărcinată

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute despre decesul tatălui ei:„Am avut un șoc. De când a murit, n-am putut să…'

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Antrenoarea de înot a trecut prin schimbări majore în ceea ce privește regulile concursului de supraviețuire. În urma unui joc de volei, tânăra s-a trezit că este cooptată într-o echipă din care au făcut parte și colegi Faimoși, și Războinici. Ulterior, ei s-au numit echipa Vulturilor, cea care va concura de acum încolo împotriva Tigrilor.

Din păcate, drumul spre marele premiu s-a încheiat pentru Mihaela Stan, care a părăsit competiția în ediția din 12 aprilie, din cauza lipsei susținerii celor de acasă. Într-un interviu pentru Ciao.ro, tânăra a povestit ce s-a întâmplat cu ea după eliminarea de la Survivor. Ea a vorbit, în primul rând, despre tranziția de la echipa albastră în cea roșie. 

„Un moment neașteptat atât pentru mine, cât și pentru colegi. Mi-a părut rău de faptul că nu am putut continua cu aceeași culoare, cu care am început această experiență, dar a trebuit să mă adaptez repede la schimbări. Însă sunt fan culoarea roșie, este una dintre preferatele mele, îmi stă și bine în roșu, deci pot spune că m-am adaptat destul de repede', s-a deschis ea. 

„Foamea a fost cel mai de temut dușman'

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Condițiile grele din junglă nu au speriat-o foarte mult pe antrenoarea de înot, însă foamea este cea care i-a pus capac. Acolo, hrana de bază poate să dea mari bătăi de cap, din cauză că e insuficientă, iar efortul depus e din ce în ce mai mare. Cât despre foștii ei colegi, Mihaela Stan a menționat că va păstra legătura cu ei. 

„Foamea a fost cel mai de temut dușman al meu, nu am crezut vreodată că voi ajunge să plâng după un cartof. Cu siguranță, îmi plac toți. Sunt oameni buni, iar cu unii dintre ei chiar am amintiri frumoase și îmi doresc și pe viitor să facem povești noi', a mai povestit ea pentru sursa citată. 

Mihaela Stan: „Nu mă bucur că plec' 

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Tânăra a plecat din competiția Survivor acum o săptămână, fiind cea care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă. Extrem de emoționată, Mihaela Stan a spus câteva cuvinte după ce Daniel Pavel a anunțat verdictul.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această experiență’, a declarat ea, după care și-a luat rămas-bun de la colegii de echipă, dar și de la Tigri.

Cine este Mihaela Stan 

Mihaela Stan, prima reacție după eliminarea de la Survivor România. Mihaela Stan, pe numele ei complet Mihaela Elena Stan, are 21 de ani. Tânăra a intrat în concursul Survivor România 2022 duminică seară, în ediția difuzată pe 13 martie.

Aceasta nu e străină de lumea competițiilor și nici de cea a sportului. Ea e de meserie antrenoare de înot.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton