Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie în plin divorț de Reghe? Prima imagine cu inelul: "Yes, I will!"

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan a spus „DA', în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în continuare în plin divorț. Aceștia, deși nu și-au terminat oficial căsnicia, continuă să își continue viața departe unul de celălalt. Dacă Reghe s-a afișat în mod public cu noua sa iubită, sexy impresara a fost mai discretă. Recent, ea a postat o fotografie care a pus fanii pe gânduri, dorind să sugereze că a fost cerută în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt două dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Cei doi, deși nu s-au despărțit oficial în acte, își continuă viața departe unul de celălalt. Dacă antrenorul de la Universitatea Craiova s-a afișat deja cu actuala lui iubită, sexy impresara a preferat să păstreze misterul. Ea a publicat recent pe rețelele de socializare o fotografie care a ridicat multe semne de întrebare.

anamaria-prodan-6-6anamaria-prodan-6-6

Alături de imaginea cu inelul, aceasta a scris și un mesaj care sună ca un răspuns de cerere în căsătorie. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, afectat de divorțul părinților lui:El vrea să îi vadă pe mama și pe tata împreună

Citește și: Cele mai sexy imagini cu Laura Giurcanu. Faimoasa de la Survivor pozează provocator

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția lui în ringul de box: „Începusem să intru în panică, pentru că…/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie în plin divorț de Reghe?

Anamaria Prodan continuă să impresioneze pe toată lumea! Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu un inel, care arată extrem de valoros. Mai mult decât atât, vedeta îl poartă pe mâna stângă, semn că ar putea fi vorba despre o cerere în căsătorie. Alături de imagine, ea a scris și un mesaj care a pus fanii pe gânduri.

„Yes, I will. Thank you! (Da, o voi face. Îți mulțumesc!), a scris ea pe rețelele de socializare.

Pe lângă imaginea cu inelul, ea a atașat și o fotografie în care două mâini formează semnul unei inimi. Momentan, vedeta nu a spus mai multe despre acest subiect, lăsându-și urmăritorii cu multe întrebări în minte.

„Mă voi mărita imediat'

În urmă cu trei luni, Anamaria Prodan declara că ei nu îi este teamă să se căsătorească din nou. Următorul partener de viață al impresarei trebuie să fie un bărbat bogat, deștept și șarmant.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani', a spus ea.

Aceasta susține că își dorește ca viitorul ei soț să fie unul extrem de respectat.

„Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu, înseamnă că nu este ceea ce trebuie', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton