Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: "Am rămas cu gura căscată"

 Radulescu Ruxandra
.

Amalia Enache, surprinsă la culme de cerințele neobișnuite ale fiicei sale. Amalia Enache este mămica unei fetițe în vârstă de șase ani, pe nume Alma. Deși prezentatoatrea TV nu dorește să divulge foarte multe despre tatăl micuței, aceasta se mândrește mereu cu Alma și menționează că sunt o familie fericită. Crăciunul de anul acesta este o adevărată provocare pentru Amalia Enache, din cauza cadourilor ciudate, pe care și le dorește Alma.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache, surprinsă la culme de cerințele neobișnuite ale fiicei sale. Prezentatoarea TV Amalia Enache este și o mămică foarte devotată. Prezentatoarea TV a păstrat mereu tăcerea cu privire la tatăl micuței, despre care a menționat doar că nu este o persoană din zona showbiz-ului. Vedeta va petrece Crăciunul alături de fiica ei, iar acest aspect se dovedește a fi o adevărată provocare, întrucât micuța a avut câteva solicitări mai atipice. Amalia Enache a relatat că este fascinată de atitudinea pragmatică a fiicei sale de numai șase ani, iar una dintre cerințe a șocat-o de-a dreptul.

amalia-enache-tata-fiicaamalia-enache-tata-fiica

Amalia Enache, surprinsă la culme de cerințele neobișnuite ale fiicei sale

Amalia Enche este entuziasmată să-și petreacă sărbătorile alături de fiica sa, Alma, în vârstă de șase ani. Prezentatoarea TV este fascinată de imaginația micuței și a rămas cu adevărat surprinsă atunci când i-a citit scrisoarea dedicată lui Moș Crăciun. Vedeta a relatat că s-a speriat în momentul în care a crezut că fiica ei își dorește ca Moș Crăciun să-i aducă un frățior sau o surioară. Cele două au clarificat această chestiune, cu toate acestea fetița Amaliei Enache a reușit să o pună în încurcătură pe mama ei.

„Are lucruri foarte grele. În primul rând își dorește o rochie mulată, nu știu dacă știi dar hainele pentru copii la 6 ani nu sunt mulate. Doar în atelierele lui Moș Crăciun se poate realiza această dorință și își dorește. Mai vrea un incubator din care să iasă pui, să băgăm ouă și să iasă pui. E foarte originală. Pur și simplu când am citit scrisoarea am rămas cu gura căscată. E foarte practică și foarte atipică, aș zice așa.

Citește și: Cum își educă Amalia Enache fiica. Alma a început școala: „Nu vreau să-mi calce pe urme, mi-aș dori pentru ea să…'

Citește și: De ce și-a înscris Amalia Enache fetița la o școală privată. Alma va începe clasa zero:„Mă pregătesc psihic. Emoțiile sunt mai mari la mine’

Citește și: Alina Sorescu nu regretă despărțirea de Alexandru Ciucu

Citește și: Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit. Detaliul care a dat-o de gol

Inițial, mi-a bătut inima foarte tare că îi trebuie incubator de bebeluși să-și facă vreun frate, vreo soră, dar nu. Totuși am stabilit că este pentru puișori. Între timp acasă avem un cățel', a declarat Amalia Enache pentru EGO.ro.

Ce tradiții respectă Amalia Enache, de Crăciun

Pentru Amalia Enache, Crăciunul are o semnificație specială, 25 de decembrie fiind ziua în care a botezat-o pe fiica ei, Alma. Prezentatoarea TV este atașată de tradiții, iar un moment foarte important îl ocupă împodobirea bradului. Ea a menționat că preferă să decoreze brăduțul, în ajun, întrucât face parte din magia sărbătorii și este un obicei pe care l-a moștenit de la părinții ei. Amalia consideră că familia trebuie să fie unită cu ocazia acestei sărbători sfinte, de aceea va petrece Crăciunul acasă.

Noi nu împodobim până în Ajun. Suntem pe tradiția veche. Vreau să simt și Ajunul foarte intens. După aceea ne obișnuim cu bradul. Oricum îl ținem niște după, dar nu mai mult de după Revelion. Crăciunul este ceva foarte magic și foarte intens. Nu sunt cu lunile cu bradul în casă. Uită-te și tu, e soare afară, parcă nu este încă Crăciunul. Crăciun este când voi fi și eu acasă', a mărturisit Amalia Enache pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton