Horoscop 27 decembrie 2022. Taurii primesc o sumă mare de bani

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 27 decembrie 2022. O zi destul de bună pentru mai mulți nativi ai zodiacului, însă pentru alții ar putea fi destul de complicată. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 27 decembrie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 decembrie 2022. Berbec

Ești la doar un pas de o eliberare importantă, vezi clar cine ți-e prieten și cine nu și vei putea lua unele decizii pe baza acestor concluzii. Ține cont, însă, și de sfaturile primite din partea partenerului de viață.

Horoscop 27 decembrie 2022. Taur

Ai un tren pe care nu îl poți rata. Este vorba despre foarte mulți bani la mijloc și despre prestigiu. Ai grijă, totuși, cum pui problema!

Citește și: Cinci zodii cumpătate.De ce le place să strângă bani

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 27 decembrie 2022. Gemeni

Te simți excelent în această zi și totul prinde contur. Chiar ți-a prins bine să petreci timp alături de cei dragi, întrucât ți-ai încrăcat bateriile. Urmează să te aventurezi și mai tare!

Horoscop 27 decembrie 2022. Rac

Ești în formă, dar nu se poate spune același lucru despre cei din jur, așa că ar fi bine să nu presupui că toți se simt la fel de bine și te vor urma, orice ai propune.

Horoscop 27 decembrie 2022. Leu

Nimic nu se compară cu liniștea pe care o simți, chiar dacă ai trecut prin multe momente de cumpănă. Tot ce trăiește astăzi se datorează faptului că ai pus punctul pe i atunci când ai avut ocazia. Nu te uita în urmă, nu mai ai ce căuta acolo!

Horoscop 27 decembrie 2022. Fecioară

Astăzi îți poți evalua corect sentimentele, locul lor în viața ta, intensitatea și profunzimea lor. Pe baza acestor observații, vei ști ce ai de făcut în continuare.

Horoscop 27 decembrie 2022. Balanță

Contează foarte mult cum privești lucrurile și trebuie neapărat să înveți să vezi și partea plină a paharului. Anumite persoane din trecutul tău vor încerca să reapară în viața ta, așa că ai grijă cum rezolvi această problemă. Nu te lăsa dus de val!

Horoscop 27 decembrie 2022. Scorpion

Poate că nu e suficient curajul ca să poți rezolva ceea ce se complică astăzi la locul de muncă. Poate răbdarea și calmul ar asigura condiții mai bune pentru dialog.

Horoscop 27 decembrie 2022. Săgetător

Ceva din toată zestrea acestei zile îți va prinde bine, de exemplu momentele în care vei dori, sincer, să înțelegi ce se petrece cu cei din familie, de ce sunt arțăgoși.

Horoscop 27 decembrie 2022. Capricorn

A venit momentul treburilor tale preferate, cele urgente, dificile, neapărat necesare. Perioada care începe astăzi ți se potrivește foarte bine.

Horoscop 27 decembrie 2022. Vărsător

Poți descoperi că ești mai important decât credeai pentru cei apropiați, dar și că există multe reguli nescrise pe care nu le știai sau nu ai vrut să le respecți niciodată.

Horoscop 27 decembrie 2022. Pești

Nu îți pierde cumpătul, orice s-ar întâmpla astăzi. Ai multe lucruri de rezolvat și nu ai timp de a deschide anumite discuții cu cei din jur. Fă ce ai de făcut și nu uita, lucrurile bune vor veni când te aștepți mai puțin!

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton