Alina Sorescu, primele declarații după ce a rămas fără emisiuna de la TVR: "Este locul unde am crescut și m-am format ca artist"

 Dumba Gabriela
.

Alina Sorescu a aflat că emisiunea sa, „Vorbește corect' de la TVR, unde i-a învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect, a fost scoasă din grilă. Alina Sorescu a oferit primele declarații legate de această situație și a spus, printre altele, că Televiziunea Română este locul unde a crescut și s-a format ca artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu trece printr-o perioadă foarte grea pe plan personal, fiind în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu și luptă pentru custodia fetelor lor. Și cum o problemă nu vine niciodată singură, Alina Sorescu trece și printr-un impas profesional.

1313

Alina Sorescu a rămas fără emisiunea de la TVR

Schimbările din TVR, care au adus totodată și proiecte noi, au avut urmări și în ceea ce o privește pe Alina Sorescu. Artista a căzut drept „victimă colaterală', emisiunea sa fiind scoasă din grilă, până la noi modificări.

„Cu TVR am colaborat de mică și voi colabora cu drag de fiecare dată când voi fi invitată. În această perioadă, urmează să vedem cum vom concretiza alte proiecte. Este locul unde am crescut și m-am format ca artist și om de televiziune', a mărturisit Alina Sorescu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Citește și: Fiica Monicăi Gabor este întreținută de Mr. Pink în SUA. Irinel Columbeanu:'Vorbim de 300.000 de euro anual'

Citește și: Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin.Suma cerută este fabuloasă

Citește si:Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani:'Dacă ești cu ea la masă zici că are 35

Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila TVR

Artista nu duce însă lipsă de proiecte. Unul dintre acestea îl reprezintă un nou spectacol pentru copii, după cel de la Sala Palatului, programat, de data aceasta, la Constanța.

„Voi face la Constanța spectacolul Suflet de copil, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun. E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu Soreasca', am avut multe concerte.

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii.

Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor', a completat aceasta.

Alina Sorescu este totodată vocea unui canal de animații pentru copii și gazda unui podcast de estetică medicală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton