Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500.000 de euro. Vedeta a răbufnit: „O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500.000 de euro. La sfârșitul lunii septembrie, vedeta a postat un anunț într-un grup privat, prin care s-a arătat dispusă să închirieze sau să vândă casa de lux din Tunari. Acum, aceasta a oferit câteva explicații referitoare la condițiile în care ar fi dispusă să renunțe definitiv la căminul ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor locuiesc într-o vilă de lux, în Tunari, la 200 de metri de ieșirea spre centură sau Pipera. Casa are patru camere, două sufragerii, dressing, două băi și trei garaje. La sfârșitul lunii septembrie, vedeta a postat un anunț de vânzare într-un grup privat, în care a oferit toate detaliile despre locuință. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman a menționat că vila poate fi închiriată pentru suma de 2.500 de euro pe lună.

oana-7oana-7

Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500.000 de euro. Acum, Oana Roman a susținut că a postat acel anunț doar pentru a testa piața, dorindu-și, mai degrabă, să închirieze proprietatea și nu să o vândă.

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, internată într-un centru de îngrijire:„Merg des la mama. Iese în curte, se plimbă' / EXCLUSIV

Citește și: Monica Davidescu a pierdut o sarcină:„S-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și…'

Citește și: Fiica lui Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a învins o boală cruntă:”Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical”

Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500.000 de euro

Vedeta s-a arătat deranjată de rapiditatea cu care s-a răspândit informația cu privire la vânzarea vilei din Tunari. Anunțul a fost, de fapt, o modalitate de a testa piața imobiliară, însă preferă să închirieze casa și nu să o vândă.

„A sărit toată lumea aiurea! S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți. De asta vreau s-o vând și să plec odată din țara asta,  ca să nu mai trăiesc aici! Nu mai suport atâta prostie și atâta răutate, și atâta nesimțire.

Această informație a pornit de la o postare pe care eu am făcut-o pe un grup privat, eu dacă voiam să fac această informație publică și să mă hotărăsc că vreau să vând casa, anunțam public, pe Instagram-ul meu!

Eu am făcut un mic test doar! Am făcut o postare pe acest grup unde am și spus că prima opțiune este închirierea și nu vânzarea, ca să văd dacă ar exista eventuali clienți, am făcut o testare a pieței, dacă vrei!', a ținut să lămurească Oana Roman, pentru Click!.

„Eu nu vreau s-o vând'

Fiica lui Petre Roman a susținut că nu este dispusă să vândă vila de lux decât dacă un cumpărător este dispus să ofere suma de 500.000 de euro, adică de trei ori prețul de achiziție.

„O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită, nu știu cine e, că sunt 40.000 de oameni pe grup, dar ea se știe cine e și îi spun eu că e și nesimțită și proastă, s-a apucat și a făcut print screen! Eu nu vreau s-o vând! Într-adevăr, casa este prea mare, prima opțiune este s-o închiriez, evident, și să ne mutăm într-o casă mai mică.

Deocamdată, nu se pune problema, dar, dacă găsesc un client care e dispus să dea 2.500 de euro de închiriere, dar dacă e dispus să dea 500.000 de euro pe ea, eu o vând și mă car în Franța. M-au căutat destui!', ne-a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton