Mama Deliei își apără fiica, după ce a fost pusă la zid de Cezar Ionașcu: "Un bărbat care se bagă în treburile muierilor"

 Laciu Andreea
.

Mama Deliei își apără fiica, după ce a fost pusă la zid de Cezar Ionașcu din cauza declarațiilor controversate făcute recent de artistă. După ce s-a săturat să tot fie întrebată de-a lungul timpului când face copil, Delia a răbufnit public într-un clip postat pe TikTok. A declarat că își dorește o viață independentă, să poată să călătorească oriunde fără griji.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De asemenea, cântăreața a mai spus și că ea consideră că suntem deja prea mulți indivizi pe planetă, iar răul provocat de umanitate este prea mare ca să îl amplificăm și mai mult printr-o înmulțire exagerată. Cezar Ionașcu, cel care se autointitulează „mentorul bărbaților” și este fostul iubit al Ozanei Barabancea, consideră că rolul femeilor este strict legat de reproducere. A criticat-o dur pe Delia, iar acum mama artistei a sărit să o apere public.

mama-deliei-1mama-deliei-1

Ce a spus Cezar Ionașcu despre Delia

Declarațiile cântăreței au stârnit imediat controverse. Afirmațiile ei l-au înfuriat pe Cezar Ionașcu, care a pus-o la zid.

'Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, ca bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun asta. (…)

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. (…)

Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce pe această lume', a spus Cezar Ionașcu, conform Fanatik.ro.

Citește și: Delia a reacționat dur după ce a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii: „O viață aveți, dar vă preocupă altele”

Citește și: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia a spus de ce nu vrea copii: „Este un gest egoist”

Citește și: Cum face față Adriana Iliescu cheltuielilor pentru educația fiicei sale, studentă la două facultăți:„Am făcut un calcul și…'

Citește și: Cum a reacționat Ioana Dichiseanu după ce Delia a spus că nu vrea copii: „Sunt persoane care nu ar fi capabile să…”

Mama Deliei o apără pe artistă

Gina Matache a dezvăluit că fiica ei nu a vorbit serios în clipul postat pe TikTok. Acum l-a pus la zid pe Cezar Ionașcu, după ce acesta a spus niște vorbe grele despre cântăreață.

'Mi se pare că un bărbat care se bagă în treburile muierilor nu prea dă dovadă de bărbat. Stau și mă gândesc așa: ce bărbat sănătos la cap și cu preocupări serioase stă să se uite în gura unui copil care glumește„, a declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Ce spunea mama Deliei în trecut despre artistă și dorința ei de a deveni mamă

Cu toate că acum Delia a afirmat că nu vrea să devină mamă pentru că își iubește independența, în trecut mama ei spunea că artista își dorește, de fapt, enorm să aibă un copil. Ba chiar mai mult decât atât, vedeta Antena 1 ar fi făcut chiar și tratamente pentru acest lucru.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil', a mărturisit mama Deliei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton