Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, eliminate de la Asia Express când se așteptau mai puțin: "Cred că am avut un mare ghinion"

 Cica Cristina
.

Ancora a fost roșie, iar Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express înainte de semifinală. Au mai rămas patru echipe în concurs.

Alina-Ceusan-Carmen-Grebenisan-1Alina-Ceusan-Carmen-Grebenisan-1

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ajuns ultimele la Gina, după o lungă și istovitoare cursă pentru ultima șansă. Sorin Bontea și Răzvan Fodor ai ajuns primii, iar Adda și Cătălin pe locul doi. Cum ancora a fost roșie, blondele au ratat calificarea în semifinală și au părăsit competiția.

„Nu mă așteptam să ajung până în etapa a noua sub nicio formă”, a declarat Fodor, imediat ce a aflat rezultatul.

Citește și: Nico și Alexandra, primele declarații după ce au fost eliminate de la Asia Express:”Nu aveam speranță că vom trece mai departe”

Nu plânge Gina. Am învățat că aici la înmormântare, de exemplu, se face petrecere. Toată lumea se îmbracă colorat. A fost superb. Toată faină a fost toată experiența asta. Nu mi-am imaginat că ajungem așa departe„, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan, primele declarații după eliminarea de la Asia Express

După eliminare, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au avut o intervenție la Xtra Night Show și i-au povestit lui Dan Capatos de ce ajuns la eliminare.

„Am prins și mașină primele, dar am avut ghinionul să ne dea jos un șofer din mașină, fără motiv. A primit un mesaj șoferul cum că trebuie să își ia fiica de la școală, deși era sâmbătă. Cred că am avut un mare ghinion. Singura noastră problemă a fost autostopul', a declarat Carmen Grebenişan.

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați de la Asia Express.Toată lumea paria că ei sunt câștigători

Spre deosebire de Filipine, în Taiwan concurenții au întâmpinat mai multe greutpți din pricina barierii lingvistice și au reușit cu greu să găseasă mașini, scrie a1.ro.

„Oamenii chiar se speriau de noi, pentru că ei gesticulează într-un fel, își tranzit într-un fel sentimentele, diferit de noi. Parcă le lipsește latura asta umană. Sunt foarte tehnici', a adăugat Carmen Grebenişan.

Asia Express continuă pentru alte patru echipe: Radu Vlăduț și Alex Abagiu, Ștefania și Speak, Adda și Cătălin, Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Lia Bugnar și Maria Buză, primele declarații după eliminarea de la Asia Express:”Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton