Imagini șocante, în București! Un polițist a bătut cu sălbăticie un tânăr care a ieșit noaptea pe stradă. Ce se întâmplă acum cu angajatul Ministerului de Interne

 Oana Pantazi
.

Respectarea ordonanțelor militare nu a fost înțeleasă pe deplin de toată lumea, la fel și aplicarea legii, pe care unii polițiști o practică după bunul plac. Drept urmare, un tânăr a fost bătut cu sălbăticie de către un polițist, pentru că nu a respectat ordonanța militară și a ieșit noaptea din casă!

Un moment halucinant a fost filmat în noaptea de 7 spre 8 aprilie de un locatar dintr-un bloc bucureștean, care a surprins o scenă demnă de un film de acțiune… În imagini se vede cum un tânăr este lovit fără încetare de către un polițist, motivul fiind că acesta și prietenul său au ieșit din casă după ora permisă de lege și au refuzat să se legitimeze. În cele din urmă, organul legii a fost potolit cu greu de colegul său.

'De ce dai în mine, de ce dai?', se auzea tânărul strigând, în timp ce colegul polițistului se străduia să aplaneze conflictul. Prietenul tânărului a încercat să fugă, dar a fost prins de un echipaj de poliție. 'Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?', a strigat un polițist către acesta.

https://www.facebook.com/wgrewg/videos/3089855364413710/?t=59

Reacția Poliției Capitalei

La scurt timp după viralizarea imaginilor, Poliția Capitalei a reacționat, precizând că a fost demarată o anchetă internă și explicând faptul că tânărul din imaginile video a fost oprit și amendat pentru că a refuzat să se legitimeze și să prezinte declarația pe proprie răspundere.

'Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevăzute de Ordonanțele Militare.

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevăzute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale', scrie în comunicatul Poliției Capitalei.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton