Alina Ceușan și-a pus silicoane: "Rezultatul este uimitor"

 Dumitrache Medeea
.

Alina Ceușan și-a pus silicoane și este tare mândră. Vedeta nu s-a ascuns și le-a arătat fanilor de pe Instagram implanturile chiar la scurt timp după intervenție. Blondina le-a transmis internauților un mesaj de pe patul de spital și le-a spus cum își va petrece timpul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Ceușan și-a pus silicoane și a împărtășit toată experiența cu fanii ei. Vedeta nu este străină de operațiile estetice, de-a lungul timpului apelând la astfel de trucuri pentru a-și menține frumusețea.

ceusan13ceusan13

Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit cu fanii de pe Instagram și le-a povestit cum este pentru ea această experiență. Blodina le-a transmis că se simte bine și că va profita de acest timp pentru a se uita la filme și seriale.

Rezultatul este uimitor – s-a rezumat Alina să declare, după această intervenție de implant de silicon.

Cum arăta Alina Ceușan înainte de operațiile estetice

Înainte de a-și pune silicoane, Alina Ceușan a mai apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Vedeta a mărturisit că nasul a fost unul dintre complexele ei și și-a dorit mult această transformare.

Citește și: Cum arată Alina Ceușan nemachiată. Toate fotografiile ei sunt editate:

Citește și: Adina Alberts, chirurg estetician, despre Alina Ceușan:

Citește și: Cum se comportă Pepe în rol de tată și ce decizie a luat după divorț:

Citește și: Connect-R s-a confruntat cu depresia după ce fiica lui a fost la un pas de a-și pierde viața:

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor'.

Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis', a spus Alina Ceușan.

Apoi, medicul a mai intervenit la nivelul buzelor, pentru augmentare. La nivelul feței, Alina face tratamente diferite pentru întreținere.

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, cu aproape un milion de urmăritori pe Instagram. Blondina a participat la Asia Express sezon 3 alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenișan.

Alina locuiește împreună cu soțul și copilul ei în Cluj, într-o casă superbă situată în pădure, însă ea s-a născut la Târgul Mureș, acolo unde locuiesc părinții ei.

Vedeta a terminat Facultatea de Comunicare din Cluj. În 2012, Alina Ceușan și-a făcut blog, fiind o temă pentru facultate și a rămas surprinsă să vadă cât de bine îi merge și cât de multă lume o apreciază. Un profesor de la facultate a sfătuit-o pe Alina Ceușan să continue cu blog-ul pentru că poate câștiga bani din asta și așa a și fost. Alina Ceușan a avut colaborări cu brand-uri mari și a făcut mai multe pictoriale pentru reviste.

Pentru munca sa, Alina Ceușan a primit foarte multe premii. Deși la început se descurca singură cu articolele de pe blog și se ocupa de imaginea sa, ei bine, acum are o întreagă echipă în spate care o ajută.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton