Naba Salem, dezvăluiri dureroase, după ce a pierdut sarcina: "Nu i-am auzit inimioara"

 Oana Pantazi
.

Naba Salem, una dintre concurentele apreciate de public, dar și de juriu, acum 4 ani, la Bravo, ai stil!, a făcut recent o mărturisire dureroasă. Cu ochii în lacrimi, bruneta a povestit ce a determinat-o să renunțe la sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Naba Salem a fost obligată recent să ia o decizie care a afectat-o enorm. Din păcate, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a făcut o alegere care, la momentul respectiv, părea cea mai potrivită, în condițiile în care era prizoniera unei relații toxice. Faptul că a renunțat la sarcină avea să o îndurereze însă mai mult decât anticipase.

Naba-Salem-0Naba-Salem-0

Aflată într-o relație toxică, Naba Salem a făcut întrerupere de sarcină

Naba Salem a făcut întotdeauna furori în social media, dar și la Bravo, ai stil!, datorită lookului său exotic, dublat de o frumusețe specială, dar, din păcate, bruneta nu poate spune că a avut noroc în viața sentimentală. Invitată la Antena Stars, în emisiunea Showbiz Report, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, în cele din urmă izbucnind în lacrimi.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce s-a amânat divorțul: „Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu!”

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: „Îl iubesc foarte mult'

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu. Ce a adus familia la mormântul regretatului actor

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp: „M-a părăsit acum 8 ani, are pasiunea femeilor’

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă: „Este oficial deja”

Din cauza relației pe care o avea cu iubitul ei, bruneta a luat decizia dureroasă de a pune capăt sarcinii. Naba Salem nu a vrut ca fiul sau fiica ei să aibă de suferit mai târziu…

'Am preferat să sufăr eu acum decât să sufere o parte din mine toată viața. Am preferat să fiu egoistă. Nu este vorba că nu aș putea să cresc un copil singură, pentru că, așa cum cresc eu, poate să crească și copilul lângă mine. Nu poți să fii sigur pe o relație sau pe o căsnicie și atunci am stat și am gândit rațional. Am făcut o întrerupere de sarcină și tatăl a fost cu mine. Oricum, și dacă nu accepta ideea, trebuia să știe. Aveam 2 luni. Nu i-am auzit inimioara, urma, dar mai bine că nu am făcut asta, pentru că altfel era păcat să fac asta. Nu cred că aș fi fost atât de puternică dacă îi auzeam inimioara', a declarat Naba Salem la Showbiz Report.

„Nu regret că am făcut asta”

Naba Salem a explicat și de ce a fost nevoită să ia această decizie dureroasă. Din fericire, bruneta a avut parte de sprijinul a două prietene de-ale ei, care au susținut-o în momentele grele pe care le-a traversat.. 

'Nu regret că am făcut asta, pentru că eu, și dacă ar fi să mă despart de o persoană, dar să am copil cu ea, mi-aș dori ca persoana aceea să fie echilibrată, nu una care să mă facă de râs. M-au ajutat două prietene foarte mult, mi-au dat o energie foarte bună. Am făcut eforturi să fiu bine, să pot să dețin controlul asupra mea ', a mai spus fosta concurentă a emisiunii 'Bravo, ai stil!'.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton