Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei. Cine a venit să-și ia adio de la regretatul jurnalist

 Lăstun Ana Maria
.

Moartea lui Florin Condurățeanu a luat prin surprindere lumea mondenă autohtonă, mai ales că bărbatul era vivace și nu dădea semne de boală. În urmă cu puțin timp au ieșit la iveală noi detalii despre moartea tragică a lui Florin Condurățeanu, în timp ce Nea Țuțu ajungea, pentru ultima dată, la Casa Presei. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui jurnalist este supravegheat necontenit de Răzvan, fiul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Condurățeanu a murit în cursul zilei de 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui jurnalist cunoscut drept Nea Țuțu a fost depus la Casa Presei, în sala de marmură. Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului Florin, se află la căpătâiul tatălui său și, potrivit Antena Stars, este trist și are ochii înlăcrimați. În cursul zilei de ieri, jurnalistul s-a stins din viață chiar în brațele fiului său.

Citește și: Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său: 'I-a venit rău de la muncă'

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Florin Condurățeanu, ultimul interviu. Ce regret avea: „Destinul m-a îmbrâncit să nu pot…”

Citește și: Dan Capatos, despre relația pe care a avut-o cu Florin Condurățeanu: „Ne-am despărțit de cel mai bun om din lumea asta'

Moartea lui Florin Condurățeanu a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că medicii care urmăreau evoluția stării de sănătate a acestuia nu observaseră semne de boală. S-au aflat noi amănunte legate de stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Nea Țuțu, chiar de la chirurgul Mircea Beuran, unul dintre prietenii apropiați ai bărbatului.

detalii-despre-moartea-lui-florin-condurateanu-sicriul-a-fost-depus-la-casa-presei-1detalii-despre-moartea-lui-florin-condurateanu-sicriul-a-fost-depus-la-casa-presei-1

Mircea Neuran, despre moartea lui Florin Condurățeanu: „Pe căldura asta s-a întâmplat ceva'

Mircea Beuran, medic chirurg, a discutat despre moartea lui Florin Condurățeanu. Specialistul a mărturisit că a vorbit cu prietenul său în urmă cu doar câteva zile și a precizat că nu ar fi dat semne de boală. Mai mult decât atât, renumitul jurnalist era preocupat de starea de sănătate a unei amica pe care dorea să ajute. Medicul a mai adăugat că s-ar putea ca inima să îi fi cedat lui Nea Țuțu, chiar dacă motivele sunt greu de înțeles.

„Zilele trecute am vorbit cu el, tot timpul se preocupa de sănătatea tuturor. În urmă cu 3-4 zile când am vorbit, nu dădea niciun semn de oboseală, de durere, de suferinţă, mă gândesc că pe căldura asta s-a întâmplat ceva. Şocul acesta cardiorespirator trebuie să fie judecat ca o suferinţă cardiacă, cupleta inimă-plămâni funcţionează împreună, probabil cea care a cedat a fost inima, nu plămânii.

 El era foarte discret cu viaţa lui, nu ştiu dacă avea vreo suferinţă. Tot timpul l-a preocupat starea de sănătate şi să aducă cât mai multe amănunte omului vizavi de cum să-şi păstreze sănătatea. Mă reculeg greu, n-am avut o astfel de trăire ca în clipa în care am aflat că a murit.', a declarat Mircea Beuran, despre moartea lui Florin Condurățeanu.

Horațiu Moldovan, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății a discutat cu Nea Țuțu chiar înainte să moară!

„Am vorbit cu el azi (n.r.- pe 28 iunie 2021) la ora 15, nu avea nici cea mai mica acuză, nu se plângea de nimic. Mi-a fost pacient în urmă cu câţiva ani pentru o problemă vasculară, periferică. Dacă nu mă înşel, era diabetic, nu ştiu să fi avut o problemă cardiacă. Moartea care survine brusc în cele mai multe cazuri e de origine coronariană.', a mărturisit medicul, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa FOTO: Captură YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton