Alexia Eram, schimbare de look surprinzătoare. Fanii au confundat-o cu Antonia

 Lupescu Anca
.

Alexia Eram a devenit rapid cunoscută, datorită relației sale cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca s-a transformat într-o adevărată femeie. 

Tânără și-a surprins fanii cu un nou look. Îmbrăcată sport și cu o perucă blondă, Alexia Eram abia a fost recunoscută de fani. 

Toți fanii i-au spus că seamănă incredibil de bine cu Antonia, soția lui Alex Velea. 

Alexia Eram ține foarte mult la felul în care arată și pentru asta este foarte atentă la ceea ce mănâncă, dar face și foarte mult sport. Iubita lui Mario Fresh a recunoscut pentru Pro Tv că nu are un metabolism extraordinar, motiv pentru care are nevoie de mișcare: ‘Fac sport de 3 ori pe săptămână, țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau.’

images-3images-3

Alexia a dezvăluit în ce constă regimul pe care îl ține atunci când vrea să slăbească un pic. ‘Somon cu pâine prăjită și castravete. Eu țin un regim, nu că aș vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă mențin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriționistă un regim care este excelent și chiar mi s-a potrivit de minune, a spus Alexia Eram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton