Theo Rose are probleme grave de sănătate: „Sufăr de anxietate și am vomitat mult. Stau cu capul în WC, zac acolo lângă el”

 Lupescu Anca
.

Theo Rose, îndrăgita cântăreață și concurentă la Bravo ai Stil Celebrities, se confruntă cu stări de anxietate și atacuri de panică. Dacă înainte de pandemie a reușit să le controleze, acum, vedeta pare că s-a lăsat doborâtă de ele, motiv pentru care le-a povestit fanilor săi de pe Instagram prin ce trece. 

Mi-a lăsat cineva comentariu în care a zis că am cel mai mișto abdomen pe care l-a văzut vreodată. Și mă gândeam de ce am eu abdomen. Eu am abdomen nu pentru că fac sport, că eu înainte cu o zi de Paște n-am mai făcut niciun sport, că au revenit stările alea de anxietate și am stat și am vomitat mult, mă rog… așa se manifestă la mine tulburările alea și nu pot să mă alimentez cum trebuie. Nici nu pot să mănânc prostii. Trebuie să mănânc doar ce trebuie, că dacă mănânc c****, mai rău stau cu capul în wc, zac acolo lângă el. Ultima data mi-am făcut și o poză lângă wc ca să am eu amintire. Nu vreți să știți, eu sunt nebună rău de tot, pe bune.

Eu am abdomen, dar de ce am abdomen? Pentru că nu mă alimentez suficient. De ce nu mă alimetez suficient? Pentru că sufăr de anxietate, ceea ce e groaznic.' , a spus Theo Rose pe contul de socializare.

Theo Rose a dezăluit într-un vlog că perioada în care a fost înconjurată de persoane toxice și-a pus amprenta puternic asupra stării ei de sănătate, ajungând să facă atacuri de panică din ce în ce mai des.

Theo Rose a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, așadar o carieră în muzică este visul său din copilărie. Tânăra de doar 22 de ani a cochetat și cu televiziunea, fiind în trecut, pe când era încă elevă de liceu, coprezentatoarea show-ului KIDSing’ de la Kanal D.

Cine este Theo Rose de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

Theo Rose mărturisește că spiritul de artist este unul dintre atuu-rile pe care mizează și crede că varietatea de stiluri vestimentare extravagante pe care le va adopta o vor scoate din zona ei de confort și o va propulsa în preferințele publicului, dar și ale juraților. Concurenta recunoaște, însă, că se teme de părerile contracandidatelor și ale juraților în ceea ce privește alegerile vestimentare ale sale.

thoe111thoe111

Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată‘, spune Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton